Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELSİZ HAYAT SINIR TANIMADI

ENGELSİZ HAYAT SINIR TANIMADI

’Engelsiz Hayat Sınır Tanımıyor’ adlı tiyatro oyunu, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda izleyicilerle buluştu. Zihinsel engelli gençlerin oynadığı oyun sonrası duygusal anlar yaşandı.  

İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Turgay Tanülkü’nün danışmanlığını yaptığı, Muzaffer İzgü’nün yazdığı ve Erdem Öksüz’ün yönettiği ’Engelsiz Hayat Sınır Tanımıyor’ adlı tiyatro oyunu, Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda gerçekleşti.

Tiyatroyu Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın yanı sıra, Karadeniz Bölge Komutanı Vekili Deniz Yarbay Candan Dilbaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek VE bazı Belediye Meclis Üyelerininde aralarında bulunduğu çok sayıda davetli izledi.

Zihinsel engelli oyuncular Utku Ak, Nazım İriç ve Mustafa Türker sahne performanslarıyla büyük beğeni toplarken, tiyatro ile tanışmadan önce ayda bir kez sahra nöbeti geçiren ancak tiyatro sevgisiyle kısmen iyileşen postacı rolündeki Utku Akın’ın Başkan Uysal ile içten kucaklaşması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Başkan Uysal’da, Yönetmen Erdem Öksüz’e gecenin anısına çiçek takdimi sırasındaki konuşmasında duygusal anlar yaşarken, tüm ekibe böylesi bir gece yaşattığı için teşekkür etti. Uysal, belediyenin engellilere yönelik gerek projeler, gerekse güncel hayat konusundaki hassasiyetine vurgu yaptı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo