Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELSİZ HAYAT SINIR TANIMADI

ENGELSÄ°Z HAYAT SINIR TANIMADI

’Engelsiz Hayat Sınır Tanımıyor’ adlı tiyatro oyunu, Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda izleyicilerle buluÅŸtu. Zihinsel engelli gençlerin oynadığı oyun sonrası duygusal anlar yaÅŸandı.  

Ä°stanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Turgay Tanülkü’nün danışmanlığını yaptığı, Muzaffer Ä°zgü’nün yazdığı ve Erdem Öksüz’ün yönettiÄŸi ’Engelsiz Hayat Sınır Tanımıyor’ adlı tiyatro oyunu, Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda gerçekleÅŸti.

Tiyatroyu Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal’ın yanı sıra, Karadeniz Bölge Komutanı Vekili Deniz Yarbay Candan Dilbaz, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Åžoförler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek VE bazı Belediye Meclis Ãœyelerininde aralarında bulunduÄŸu çok sayıda davetli izledi.

Zihinsel engelli oyuncular Utku Ak, Nazım Ä°riç ve Mustafa Türker sahne performanslarıyla büyük beÄŸeni toplarken, tiyatro ile tanışmadan önce ayda bir kez sahra nöbeti geçiren ancak tiyatro sevgisiyle kısmen iyileÅŸen postacı rolündeki Utku Akın’ın BaÅŸkan Uysal ile içten kucaklaÅŸması, duygusal anların yaÅŸanmasına neden oldu.

BaÅŸkan Uysal’da, Yönetmen Erdem Öksüz’e gecenin anısına çiçek takdimi sırasındaki konuÅŸmasında duygusal anlar yaÅŸarken, tüm ekibe böylesi bir gece yaÅŸattığı için teÅŸekkür etti. Uysal, belediyenin engellilere yönelik gerek projeler, gerekse güncel hayat konusundaki hassasiyetine vurgu yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo