Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ENGELLİLERİ SPORLA KALDIRIYORUZ’

’ENGELLÄ°LERÄ° SPORLA KALDIRIYORUZ’

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu bünyesinde "Engelleri Sporla Kaldırıyoruz" Projesi kapsamında engellilere ve öğrencilere yönelik kondisyon merkezi, törenle hizmete açıldı.

Alaplı MYO Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuÅŸan Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, MYO proje grubu tarafından hazırlanan projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edildiÄŸini söyledi.

Engelli öğrencilerin okulda spor yapma imkanı bulabileceğini anlatan Henden, şunları kaydetti:

“2015 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje hazırlamıştık. Bakanlık tarafından onaylanan projenin ardından MYO bünyesinde oluÅŸturduÄŸumuz spor salonumuza spor aletlerimiz yerleÅŸtirerek hizmete açılıyoruz. Bu kondisyon ve spor merkezinde Okulumuzun öğrencilerini yanı sıra engelli kardeÅŸlerimiz ve öğrencilerimizde spor yapma imkanı bulacaklar. Projemize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza ve Alaplı Kaymakamlığımıza teÅŸekkür ediyorum."

Daha sonra Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Alaplı MYO Müdürü Yardımcı Dr. Rıfkı Henden, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar kondisyon ve spor merkezini gezdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo