Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELLİLER İÇİN ŞARJ İSTASYONLARI

ENGELLİLER İÇİN ŞARJ İSTASYONLARI

Karadeniz Ereğli Belediyesi, engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj etmesi için şehrin 2 aynı noktasına ücretsiz Engelli Aracı Şarj İstasyonu kurdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara’nın da kurulduktan sonra engelli vatandaşların araçları ile test ettirdiği şarj istasyonu, 24 saat kesintisiz hizmet verebilecek.

Her türlü güvenlik önlemine sahip olan istasyonda aynı anda 3 akülü aracın şarj edilebildiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Erdoğan, 20 dakikada hızı bir şekilde akülerin dolduğunu belirtti.

Başkan Yardımcısı Erdoğan söz verdikleri gibi ilçede yaşayan engellilerin akü doldurmada yaşadığı sıkıntıları bir daha çekmemeleri için belediye olarak kurdukları iki aynı istasyonun Ereğli’ye hayırlı olmasını diledi.

Öte yandan montajı tamamlanarak ilgili firmanın teknik elemanlarınca test edilen istasyonlardan biri Bozhane Çilek Cafe önünde, öteki de İnönü Parkı mevkiinde bulunuyor. Engelliler bugünden itibaren istasyonları kullanmaya başlayacaklar.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet Şeneroğlu

05 Eylül 2015 - 02:09

gerçekten başarılı ve örnek bir uygulama daha. Ereğli belediyesini tebrik ediyorum.

Yorum Yazın

Canlı Radyo