Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’A FOTOĞRAFLI TEŞEKKÜR

UYSAL’A FOTOÄžRAFLI TEÅžEKKÃœR

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin Uzpazarı Caddesi’nde yaptığı kaldırım geniÅŸletme, ışıklandırma, çiçeklendirme ve asfalt çalışmasından çok mutlu olan bir grup esnaf, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ederek caddeden çekilmiÅŸ bir fotoÄŸrafı makamında hediye etti.

Yıllardır girilmeyen caddenin belediyenin yaptığı çalışmayla ÅŸeklinin deÄŸiÅŸtiÄŸini ve güzelleÅŸtiÄŸini belirten esnaflar, EreÄŸli’ye dışarıdan gelenlerin de caddeyi çok beÄŸendiklerini ifade etti.

Esnaflar adına konuÅŸan Belediye Meclis Ãœyesi ve Ä°ÅŸadamı Ä°hsan YazıcıoÄŸlu, “BaÅŸkanım bu çalışma hem vatandaşı hem de bu caddede ticaretle uÄŸraÅŸan tüm esnafımızı memnun etti.

Belediye olarak yaptığınız çalışmalar ve eski postane binasının yeri üzerine yaptığınız park ve çiçeklendirme de buraya ayrı bir hava kattı. Aydınlatma lambalarına taktığınız çiçekler ise herkes beÄŸeniyor.” dedi.

BaÅŸkan Uysal’da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak vatandaşın ve esnafın rahatı ve memnuniyeti için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirterek pazaryerinde de kaldırım ve trafik düzenlemesi çalışmalarına baÅŸlayacaklarını kaydetti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo