Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Engelli vatandaşlara akülü araç hediye edildi

Engelli vatandaşlara akülü araç hediye edildi

Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi tarafından Devrek ve Çaycuma’da yaÅŸayan engelli vatandaÅŸlar için akülü araç hediyesin de bulundu.


Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen ÅŸehrinde faaliyette bulunan Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi tarafından kendilerine müracaata bulunan Devrek ile Çaycuma ilçesinde ki engelli vatandaÅŸların yaÅŸamlarını daha kolay sürdürebilmeleri için üç adet akülü araç hediye edildi. Ayrıca Çaycuma’nın Dereköseler Köyü Ortaokulu bünyesinde bulunan ana sınıfında eÄŸitim gören erkek ve kız öğrenciler için yedi koli oyuncak gönderildi.


Engelli araçlarının vatandaÅŸlara ulaÅŸtırılması konusunda açıklama yapan Dernek BaÅŸkanı Mehmet Karakulak, "DerneÄŸimiz merkezinin Avrupa’da olmasına Türkiye’de ki engelli vatandaÅŸlarımız genlikle bizlere sosyal paylaşım siteleri üzerinden bize ulaÅŸarak ihtiyaçlarını arz ediyorlar. Bizlerde sosyal sorumluluk gereÄŸi kabul ettiÄŸimiz bu istekleri elimizden geldiÄŸi kadar derneÄŸimiz aracılığıyla karşılamaya çalışıyoruz. Bugün de üç akülü aracı vatandaÅŸlarımıza hediye etmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz o vatandaÅŸlarımızın duaları bizlere yeter elimizden geldiÄŸince bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo