Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELLİ TARAFTARA, ‘SARI-KIRMIZI’ JEST

ENGELLİ TARAFTARA, ‘SARI-KIRMIZI’ JEST

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hayatını akülü tekerlekli sandalyede sürdüren engelli kişiye, Galatasaray Taraftarlar Derneği’nce jest yapıldığı bildirildi.
Dernek Başkanı Cevdet Öztürk, Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, dernek olarak sosyal sorumluluk projeleri uygulamalarına devam ettiklerini söyledi.
Öztürk, son olarak ise ilçenin Danişmantli köyünde, baba evinde yaşayan doğuştan engelli Murat Akalın’ın, eve girip çıktığı sıralarda merdivenler nedeniyle sorun yaşaması üzerine harekete geçtiklerini belirtti.
Engelli Akalın için çelik yapı kullanılarak akülü aracın üzerinde geçeceği yaklaşık 4 metre uzunlukta platform yaptırdıklarını anlatan Öztürk, şöyle dedi:
“ALLAH RAZI OLSUN”
“İlçemiz Danişmentli köyünde bulunan ve Ereğli’mizde tanımış olduğumuz en iyi Galatasaray’lı kardeşlerimizin başında gelen Murat Akalın kardeşimizi ve elleri öpülesi vefakar annesini yönetim kurulu olarak ziyaret ettik.
Engelsiz aslan Murat kardeşimizin akülü arabası ile evine rahatça girip çıkabilmesi için dernek yönetim kurulu olarak yaptırdığımız platform ile kendisine sürpriz yaptık.
Platformun yapılmasında emeği geçen yönetim kurulu üyemiz Erol Öztürk başta olmak üzere, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma, bizlere desteğini eksik etmeye gönül dostlarımıza ve Danişmentli köyünde Murat kardeşimizin bu ihtiyacını bize bildiren Yalçın Duman kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Allah, emeği geçen herkesten razı olsun.”

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo