14 o C Kdz. Ereğli

’Engelleri Spor İle Kaldırıyoruz’

Gündem 7 yıl 10 ay 28 gün 20 saat 32 dakika önce 1285

Haberi Paylaşın

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, 6 ay süren "Engelleri Spor İle Kaldırıyoruz" projesi kapsamında engellilerle çok güzel zamanlar geçirdiklerini bildirdi.

Henden, Alaplı MYO Spor Salonu’ndaki kapanış kokteylinde yaptığı konuşmada, Alaplı MYO proje grubu tarafından hazırlanan projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilmesini ardından kondisyon merkezini hizmete açtıklarını söyledi.

Proje kapsamında birçok etkinlik yaptıklarını vurgulayan Henden, şunları kaydetti:

"Şubat ayından açılışını yaptığımız projemizin bugün kapanışını yapıyoruz. Alaplı MYO proje grubumuz tarafından engellilerimize ve öğrencilerimize yönelik bir proje hazırlanmıştı. Projemizi bakanlığa sunduk ve onayını aldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı kondisyon aletleri gönderdi ve hemen spor salonu bünyesine oluşturduğumuz alana spor aletlerinin kurumunu yaptık. Bu proje sayesinde engellilerimiz ve öğrencilerimiz merkezimizden ücretsiz spor yapma imkanı buldu. Ayrıca engelli kardeşlerimizle birçok etkinlikler düzenledik. Projemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Kapanış kokteyline, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arife Çevik, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çöbek, Kent Konseyi Başkanı İsmail Kokut, engeliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 7 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 19 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 24 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 58 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 18 saat 37 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 15 saat 13 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 41 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 48 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 14 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI