Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEDİYELER SEVGİLİLER GÜNÜ’NE HAZIR

HEDÄ°YELER SEVGÄ°LÄ°LER GÃœNÃœ’NE HAZIR

LÖSEV 14 Åžubat Sevgililer Günü öncesi “ Ä°yilik en güzel hediyedir ” sloganıyla yola çıkarak, hediye arayışında olanlar için Lösemili çocukların anneleri tarafından sevgiyle üretilmiÅŸ hediye seçenekleriyle sevgi gününe hazır. LÖSEV konuyla ilgili basın bülteni yayınladı.

"Herkesin aklına gelen “Bu sene ne alayım?” sorusunun bu sene çok renkli bir alternatifi var. Bir LÖSEV kuruluÅŸu olan LSV Dükkan, lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiÅŸ gençlerin ürettiÄŸi birbirinden renkli ve doÄŸal ürünleri, sevdiklerine alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beÄŸenisine sunuyor. Ãœstelik bu ürünleri satın almak, lösemili çocukların ve kanser hastalarının tedavilerine de katkıda bulunuyor.

İyiliğin lezzete dönüştüğü el emeği kurabiye ve çikolatalar, doğa dostu malzemelerden üretilen iyi şans bebekleri ve güne özel kalpli bebek ve kalp desenli çantalar, sevimli ve eğlenceli tasarımlarla konforu bir arada sunan yumuşacık yastıklar, seramik süsler ve aşıklara özel kupalar bu hediyelerden sadece bir kısmı ..

Sizler de bu özel günde sevdiklerinizi LSV Dükkân ürünleri ile karşılayın ve lösemili bir çocuÄŸun gülümsemesine ortak olun.

BİR ÇOCUĞUN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ NE OLABİLİR Kİ

Hediye seçenekleri için http://www.lsvdukkan.com/’u ziyaret ederek internet üzerinden sipariÅŸ verebilir, Avm’lerde açılacak stantlarımızı ziyaret edip, bir çocuÄŸumuzun hayallerine siz de dokunabilirsiniz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo