Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TİYATRO, AYAKTA İZLENDİ

TÄ°YATRO, AYAKTA Ä°ZLENDÄ°

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü’nün organize ettiÄŸi, EreÄŸli Kent Konseyi Tiyatro Bölümü’nce hazırlanan ve  M. Cahit Ä°ÅŸper’in yönettiÄŸi ’Emret Komutanım-Süt KardeÅŸler’ adlı tiyatro oyunu yoÄŸun ilgi gördü.

Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda sahnelenen oyunda, yer bulamayan seyirciler oyunu aylakta izlemek zorunda kaldı.

Oyun sonunda tiyatroya verdiÄŸi katkılardan dolayı Kent Konseyi BaÅŸkanı Noyan Keskin’in plaket takdim ettiÄŸi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, tiyatro oyuncularını tek tek kutlarken, Oyuncu-Yönetmen M. Cahit Ä°ÅŸper’e de çiçek verdi. 

BaÅŸkan Uysal, ’EreÄŸli tiyatroya yoÄŸun ilgi gösteriyor, her oyunda bunu görüyoruz. Oyuncuları performansları nedeniyle kutluyor, onları yalnız bırakmayan sizlere de gecenin bu saatinde geldiÄŸiniz için teÅŸekkür ediyorum.  Oyuncularımız bizleri güldürürken düşündürdüler.

Baktım ki salonda yer yok, oyunu tiyatro severlerimiz ayakta izliyor. Buda bir tiyatro salonuna ihtiyacımız olduÄŸunu gösteriyor. Bizler belediye olarak sanatın her türlüsüne destek vermeye devam edeceÄŸiz. “ dedi.

Daha sonra oyuncular ve protokol hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo