Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMNİYET TERK EDİLMİŞ ARAÇLARI İNCELEYECEK

EMNİYET TERK EDİLMİŞ ARAÇLARI İNCELEYECEK

Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı, terk edilmiş araçlar ile ilgili inceleme yapacaklarını açıkladı.


Şanlıurfa'da çeşitli nedenlerle trafikten men edilip yediemin otoparkına çekilen çok sayıda motosikletin, ülke ekonomisine geri dönüşümle kazandırılması için Makine Kimya Endüstrisi'ne gönderilmesi üzerine Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da kentteki terk edilmiş metaller, araçlar ve otoparklarda bekletilen sahipsiz araçları inceleyeceklerini açıkladı.

Turanlı, "63 hurdalardan arınıyor. 67 arınmaya hazır mı? Bu konuda ekiplerimizle proaktif olarak inceleme ve değerlendirme noktasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Zonguldağımızın da terk edilmiş metaller, araçlar ve imkansızlıklar dolayısıyla sağda solda ve otoparklarda bekletilen hurdalardan arındırılması için bir seferberliğe ihtiyacı var. Özellikle otoparklardaki sahipsiz ve metruk araçları kendi açımızdan inceleyeceğiz" dedi.

Emniyet Müdürü Turanlı, trafikten çekilmesine rağmen plakasız kullanılan araçlara yönelik olarak da "Bu konuda elbirliğiyle cadde ve sokaklarda bekleyen araçları özel mülklerin içerisine almalarını sağlayacağız" ifadelerine yer verdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo