Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA YARDIM İSTİYOR

ELÄ°NDEN GELENÄ° YAPIYOR AMA YARDIM Ä°STÄ°YOR

ALAPLI
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 50 yaşında Ayten Oktay, veterinerin ’yaÅŸamaz’ dediÄŸi felçli köpeÄŸe, adeta annelik yaparak hayatta tutmaya çalışıyor.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Musabeyli köyünde yaÅŸayan ev hanımı Oktay, 3 aylıkken sahiplenerek ’Pamuk’ ismini verdiÄŸi köpeÄŸin bir süre sonra ön ayaklarının felç olduÄŸunu söyledi. Sakat kalan PamuÄŸu yürütmek için elinden gelini yaptığını, O’nu bir yıldır kaşıkla süt içirerek beslediÄŸini anlatan Oktay, şöyle dedi:
“Veterinere götürdüğümde fazla yaÅŸamayacağını söylediler. Bende eve getirerek kendi imkanlarımla köpeÄŸe bakmaya baÅŸladım. Onu her gün yürütmeye çalıştım. Ona bütün sevgimi göstererek 1 yıldır yaÅŸatıyorum.
Evimin garajında ona yer yaptım. Sıcak havalarda dışarı çıkartıyorum. Kaşıkla süt içiriyorum. Yaz ayında vücudunda yaralar oluyor. Onları temizliyorum. Onun ölmesini istemiyorum. Onun için ona gözüm gibi bakıyorum. Günde 3 kez yürütmeye çalışıyorum. Benim tek isteÄŸimi köpeÄŸimin tekrar ayaÄŸa kalkması. Bu konuda hayvan severlerin yardımı bekliyorum." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo