Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EĞLENCE HAT SAFHADAYDI..!

EÄžLENCE HAT SAFHADAYDI..!

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü kaynaşma gecesi düzenledi.

Kdz EreÄŸli Erdemir Mühendisler DerneÄŸinde yapılan geceye;  EskiÅŸehirspor Alt Yapı Antrenörü Musa Devrim, Kdz EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkanı ve Belediye Meclis Ãœyesi Ayhan Atay, Kdz EreÄŸli Gençlik Spor Ä°lçe Müdür Haydar Ãœzülmez, CHP Milletvekili Aday Adayı Suat Önder, Belediye Meclis Ãœyesi Ä°hsan YazıcıoÄŸlu katılırken, daha önce geceye katılacağını bildiren ancak yaÅŸanan sportif olumsuzluklar sonucunda geceye katılamayan Kardemir Karabükspor Antrenörü Yılmaz Vural ise videolu özür mesajı gönderdi.

Davetlilerin gönüllerince eÄŸlendiÄŸi gecede mahalli Sanatçı Mehmet Korkmaz yer alırken, Zonguldak EreÄŸli Spor Yönetim Kurulu kulübe desteklerinden dolayı Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a ve YazıcıoÄŸlu ailesine plaket verdi.

Belediye BaÅŸkanı adına plaketi alan Kdz. EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkanı ve Belediye Meclis Ãœyesi Ayhan Atay ’Kaan kardeÅŸimiz çok güzel iÅŸler baÅŸarıyor. Kısıtlı imkânlarla büyük baÅŸarılara imza atıyor. Her ÅŸeyden önce gençliÄŸe fazlası ile hizmet ediyor. Gerek EreÄŸli Belediyesi olarak gerekse ÅŸahsım Ayhan Atay olarak Zonguldak EreÄŸli Spor’un her zaman yanındayız’ dedi.

DiÄŸer yandan YazıcıoÄŸlu ailesi adına plaketi alan EreÄŸli Belediyesi Meclis Ãœyesi ve YazıcıoÄŸlu Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu Ãœyesi Ä°hsan YazıcıoÄŸlu ise ’Kaan baÅŸkan bu iÅŸi amatörde en iyi yapanlardan bir tanesidir. Kendisini bu konuda takdir ediyorum. Emek veriyor, uÄŸraşıyor. Bu iÅŸler zor iÅŸlerdir. Allah yardımcısı olsun. Bizlerde YazıcıoÄŸlu ailesi olarak Zonguldak EreÄŸli Spor’un yanındayız’ dedi.

Gecede konuÅŸma yapan EskiÅŸehirspor Alt Yapı Antrenörü Musa Devrim ise ’Kaan baÅŸkan çok çalışkan ve gençler için emek veren emekçi bir baÅŸkandır. Ayrıca çalışmalarında amatör düşünmeyen ve profesyonel kulüplerle irtibat halinde bir baÅŸkandır. Bu gecede burada olmak beni ayrıca mutlu etti. Kısa sürede bu kadar genci bünyesinde toplayan Zonguldak EreÄŸli Spor’u yürekten kutluyorum’ dedi.  Zonguldak EreÄŸli Spor BaÅŸkanı Kaan Kocaman ise EskiÅŸehirspor Antrenörü Musa Devrim’e kulübün formasını hediye etti.

Ayrıca düzenlenen geceye Eski TBMM Başkanı ve AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Mehmet Haberal, AKP Milletvekili Özcan Ulupınar ve Prof. Dr. Ercan Candan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, TÜFAD Zonguldak Şubesi kutlama telgrafı ve çiçek gönderdi.

EÄžLENCE HAT SAFHADAYDI..!

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo