Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"YALAN ALGILARLA KAYBEDECEK 5 YILIMIZ YOK "

"YALAN ALGILARLA KAYBEDECEK 5 YILIMIZ YOK "

İbrahim Sezer ekibini tanıttı, projelerini açıkladı.


 

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer'in Lansman ve Proje Tanıtım Toplantısı 2 bin kişinin katılımıyla Kdz.Ereğli Anadolu Hotelde gerçekleştirildi.

Ä°brahim Sezer’in EreÄŸli’nin birçok noktasına planlanmış projeleri, izleyiciler tarafından büyük ilgi ve alkış topladı.

 

Ä°brahim Sezer’in EreÄŸli için hazırladığı projelerin ana baÅŸlıkları ÅŸu ÅŸekilde;

-KENT MEYDANI

-SAHÄ°L PROJESÄ°

-TEKNOPARK BİLİM, İNOVASYON EĞİTİM VE ARGE MERKEZİ

-POTBAÅžI ALEMDAR KÃœLTÃœR VE SANAT MERKEZÄ°

-DÜĞÜN SALONLARI

-KAVAKLIK KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI

-MODERN PAZARYERÄ° PROJESÄ°

-HALK EKMEK SATIÅž NOKTALARI (Ekmek 5TL’den satılması)

HER HANE İÇİN 5 METREKÜP SU BEDAVA

-BELEDÄ°YE SOSYAL TESÄ°SLERÄ°’NÄ°N TAMAMINDA ÇAY 2.5TL

-YEMATÄ°K-PETMOBÄ°L (Sokak Hayvanları için)

-KANTÄ°NBONUS (Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin ilk, orta ve lise’de öğrenim gören çocuklarına günlük kantin masraflarının karşılanması)

BOZKURT “POSBIYIK SON BEÅž YILDIR HÄ°ZMETTE ORTADA YOK!”

Milletvekili Saffet Bozkurt Sezer’in proje tanıtım toplantısında yaptığı konuÅŸmanın başında, ilk olarak vekilliÄŸi döneminde EreÄŸli’ye kısa zamanda birçok yatırımı getirdiklerini ve Sezer’le birlikte EreÄŸli’yi daha da üst seviyelere taşıyacaklarını ifade etti.

Bozkurt “Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık seçimden seçime elinde onlarca projelerin içerdiÄŸi katalogla sahneye çıkıyor. Bunların kaçı yapıldı. Her dönem aynı katalog ile seçime giriyor. Son beÅŸ yıldır hizmette ortada yok. Belediye baÅŸkanlığı süresince hiçbir hizmet yapmamış olan Posbıyık, tekrar seçildiÄŸi takdirde bu saatten sonra hiçbir ÅŸey yapmaz.

“MURAT SESLÄ° MÄ° ADAY KUZENÄ° SESLÄ° MÄ° ADAY?”

Bozkurt Ä°YÄ° Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Murat Sesli’ye,

“Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye BaÅŸkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Bu halkı kandırmacan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil! Sesli konuÅŸmalarında CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan kıyaslamalarında bulunuyor. Oysaki CumhurbaÅŸkanımız okuduÄŸu bir ÅŸiir ile yargılanmıştı, Sesli ise çok daha farklı bir yargı sürecinde. CumhurbaÅŸkanımız ile kendisini kıyaslaması bile büyük bir yanlışlıktır. Gerçek Sesli çıksın konuÅŸsun bunları” dedi.

“EREÄžLÄ°’MÄ°ZÄ°N HER KÖŞESÄ°NE EŞİT HÄ°ZMET GÖTÃœRECEĞİZ”

Projelerini ve ardından Belediye Meclis Üyelerini tanıtmak için sahneye çıkan İbrahim Sezer ilk olarak protokolü ve katılımcıları selamladı. Ardından Sezer şu ifadelere yer verdi.

“Ben Ä°brahim Sezer, Ä°nÅŸaat mühendisiyim. 30 yıldır Kdz. EreÄŸli’de proje hizmetleri vermekteyim.  MesleÄŸimden dolayı, Kdz.EreÄŸli’nin tüm mahalle ve sokaklarını adım adım biliyorum.  Åžehrimizin problemlerini ve çözümlerini bilen ekibimle, bugün sizlerin karşısında olmaktan ÅŸeref duyuyorum.

31 Mart Yerel Seçimlerini kazandığımızda; gece gündüz demeden, durmadan, kayıp yıllarımızı telafi etmek için çok çalışacağız.

KAYBOLAN YILLAR İÇİN ŞİMDİ HIZLANMA ZAMANI

Enerjimle, azmimle Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım! Milletvekillerimizle birlikte, İktidarın da gücüyle, şehrin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Kaybolan yıllar için artık hızlanma zamanı, çünkü kaybedecek 5 yılımız yok! Bu nedenle hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, ortak sevdası Kdz.Ereğli olan herkesin başkanı olacağım.

BENİMLE İLGİLİ YALAN ALGI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

5 yıldır ÅŸehre bir ÅŸey vermeyenlerin, sizlerin bana verdiÄŸi destekten dolayı tedirgin olduÄŸunu biliyorum.  Korkuları öyle hal almış ki, ÅŸimdi benimle ilgili yalan algı yapma yarışına girdiler. “Sezer gelirse Uysal’ı ararız. BaÅŸkan dediÄŸin disiplinli, prensipli cesur olacak, halkı kucaklayacak” demiÅŸ zatı muhterem. Biz onun döneminde Uysal’ı arar olduk. EreÄŸli’ye Hüseyin Uysal Sizden daha çok hizmet etti.

BENDE TEHDİT, İFTİRA, ZORLA PARA TOPLAMA, RÜŞVET YOK!

Bende vatandaşı kandırmak yok! Söz verip te yapmamak yok! Tehdit etmek yok! Ä°ftira atmak yok! Zorla para toplamak yok! Rüşvet yok!  Ä°nsanların üzerine baskı kurmak yok! Ne var bende! Bende disiplin var! Prensip var! Cesaret var! Halkı kucaklamak var! Gerçek sevgi var, saygı var!

Her ÅŸeyden önemlisi, ÅŸehre hizmet edecek birikim ve enerjim var. O nedenle 30 yıldır Festival ve sahilden baÅŸka ÅŸehrimize kalıcı eseri olmayan meslektaşım rahat olsun.  Onun emekliliÄŸinde EreÄŸli Belediyesi emin ellerde olacak!

Biliyorsunuz birde tek isim, 2 aday var! Biri kampanyayı yürüten, ama aday olamayan kişi, diğeri de gerçekten aday ama kampanyayla işi olamayan kişi! Ama ben iftira atmam. Kimseye dolandırıcı demem! Seçmendir gerçek kararı verecek kişi!

YALAN ALGILARLA KAYBEDECEK BEÅž YILIMIZ YOK!

Bizim dedikoduyla, yalan algıyla, tehditle iÅŸimiz olmaz! Kimsenin yaÅŸam özgürlüğüne karışmayacağız. Her görüşten, her düşünceden insanın rahatça yaÅŸayacağı, eÅŸit hizmet alacağı, liyakatın ön planda tutulacağı, ÅŸeffaf ve sorgulanabilir BelediyeciliÄŸin öncüsü olacağız. 

Ne demiÅŸtik, Kdz. EreÄŸli’nin kaybedecek 5 yılı yok! O nedenle hepinize çok görev düşüyor. 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan, kapı kapı, eÅŸ, dost, arkadaÅŸ, kardeÅŸ, komÅŸu kim varsa ulaÅŸacağız. EreÄŸli’ye; 5 yıldır çivi çakmayanların, yalan algısıyla kaybedecek 5 yılımızın olmadığını anlatacağız.

Bunu neden istiyorum, arkamda en büyük destekçim olan sessiz çoÄŸunluÄŸun sesi olacağım için istiyorum.  Bunu neden istiyorum, 31 Meclis Ãœyesiyle EreÄŸli’yi yeniden inÅŸa etmek için istiyorum. Bunu neden istiyorum, Ankara’dan ÅŸehrimize kaynakları akıtabilmek için, gücümüzü göstermek için istiyorum.

O nedenle biz yalana, iftiralara, takılmayacağız. Ä°ÅŸimize bakacağız. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. 

BU PROJELER KATOLOGLARDA KALMAYACAK

EreÄŸli’miz için gerçekçi birçok proje hazırladık. Bu projeler öyle seçimden sonra unutulacak, kataloglarda kalacak ve yapılmayacak projelerden deÄŸil. Gerçekten hayata geçireceÄŸimiz ve EreÄŸli halkının hizmetine sunacağımız projeler.  Bu projeleri yapacak güçte, iktidarda, milletvekilleri de bizde! Siz bize güvendiniz, destek verdiniz, bizde yapacağız! “

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸlili vatandaÅŸ

10 Mart 2024 - 18:30

Vay be vaatlere bak. Çay 2,5 tl, kantinbonus vs vs. 20 küsür yılda vatandaşı çay içemeyecek duruma getirdiniz. Utanmadan aday oluyosunuz. Ampul ün tedavülden kalkıp, ampul mensuplarının yargılandıkları günleri görmek istiyoruz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo