Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EGEMEN SAHNEDE

EGEMEN SAHNEDE

Ferhat Göçer’in Pazar günkü konserle finalini yapacağı Kdz.EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Ssanat Åženliklerinin ilk gün finalinde EreÄŸli doÄŸumlu olan Egemen Sekmen sahnedeydi. DoÄŸup büyüdüğü ilçede hep sahneye çıkma hayali kuran Egemen sahnede çok heyecanlıydı. Duygularını anlatmakta zorlandı ama yaÄŸmura raÄŸmen izleyenlere doyumsuz bir gece yaÅŸattı.

 

Egemen Sekmen konseri öncesi Devrim Bulvarı Amfi Tiyatro’da akÅŸam sahne alan yerel Turkuaz Halk MüziÄŸi topluluÄŸunun verdiÄŸi konseri saÄŸanak yağışa raÄŸmen sanatseverler izlemeye devam etti. Yaklaşık 1 saat süren saÄŸanak yağış nedeniyle vatandaÅŸlar zor anlar yaÅŸasa da ÅŸemsiye ve yaÄŸmurluklarla kendilerini korumaya çalıştı, Turkuaz Halk MüziÄŸi TopluluÄŸunun seslendirdiÄŸi eserlere eÅŸlik etti.  

BU YAÄžMURDA BENÄ° YALNIZ BIRAKMADINIZ

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, saÄŸanak yağışa raÄŸmen amfi tiyatrodan vatandaÅŸların ayrılmamasından büyük mutluluk duyduÄŸunu belirterek, “Yürekten minnettarım. Bu yaÄŸmurda buna raÄŸmen burada kaldınız, bizleri yalnız bırakmadınız, sizlere söz veriyorum bir daha sizleri ıslatmayacağım. Biz her zaman gelecek nesiller, torunlarımız için çalışacağız dedik.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ASLA ISLANMAYACAKSINIZ

Önümüzdeki yıl ıslanmayacaksınız, bu ıslanacağınız son ÅŸenliktir. Sizler herÅŸeye layıksınız. Sizler için bu yaÄŸmurda bizi bırakmadınız bugünü asla unutmayacağım.  Ömrümün sonuna kadar EreÄŸli için EreÄŸli için çalışacağım. 24 Saat halkımızın güzelliÄŸi için geleceÄŸimiz, yarınlarımız için çalışmaya devam edeceÄŸim” dedi.  

HASTANE YERİ ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ OLUYOR

Yarın açıklayacağı müjdeyi de amfi tiyatroda ıslanan vatandaÅŸlara açıklayan Uysal sözlerini ÅŸu ÅŸekilde tamamladı: “Sizlere büyük müjdeyi vereyim, Karadeniz EreÄŸli’nin Devlet Hastanesi’nin eski yerleri üniversite kampüsü oluyor. Aslında bu müjdeyi yarın verecektim ama bu gece tüm hazırlıklar bitti.

HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z BÄ°TMEYECEK, DURMAYACAÄžIZ

Karadeniz EreÄŸli’ye yeni gelecek nesiller için Devlet Hastanelerinin bulunduÄŸu alan üniversite kampüsü oluyor, EreÄŸli’ye hayırlı uÄŸurlu olsun. Hizmetlerimiz bitmeyecek, durmayacağız. Bu güzel EreÄŸli, halkımız her ÅŸeyi hak ediyor” Yerel deÄŸerlere önem verdiklerini ve yerel deÄŸer olarak gördüğü Turkuaz Halk MüziÄŸi TopluluÄŸuna destek vermeye devam edeceÄŸini belirten Uysal, topluluk ile fotoÄŸraf çektirdi. 

 

EGEMEN SAHNEDE

Ferhat Göçer’in Pazar günkü konserle finalini yapacağı Kdz. EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženliklerinin ilk gün finalinde, EreÄŸli doÄŸumlu olan Egemen Sekmen sahnedeydi.

Doğup büyüdüğü ilçede hep sahneye çıkma hayali kuran Egemen sahnede çok heyecanlıydı. Duygularını anlatmakta zorlandı ama yağmura rağmen izleyenlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Konser sonrası BaÅŸkan Uysal’ı EreÄŸli sanatçısına ve yerel deÄŸerlere verdiÄŸi önem için kutlayan Egemen Sekmen, EreÄŸli’ye geldiÄŸinde heyecan yaptığını belirterek, Eylül ayında çıkacak olan albümünün ilk ÅŸarkısını EreÄŸli halkı için okuduÄŸunu söyledi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da Osmanlı ÇileÄŸi hediye ettiÄŸi Sekmen’e, “Ä°ÅŸte Sekmen’in EreÄŸlili olduÄŸu ve sesinin güçlülüğü yediÄŸi Osmanlı ÇileÄŸinden belli. EreÄŸli çocuÄŸu Egemen her zaman bu sahnelerin finalini yapacaktır ve kapılar ona ardına kadar açıktır.” dedi.

YaÄŸmura raÄŸmen kendini yalnız bırakmayan EreÄŸli halkına teÅŸekkür eden BaÅŸkan Uysal, ÅŸenliklerin 2 gün boyunca devam edeceÄŸini belirterek Egemen Sekmen’e çeÅŸitli hediyeler verdi. Gece havai fiÅŸek gösterileriyle sona erdi. 

EGEMEN SAHNEDE

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo