Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞENLİK KORTEJİ DÜZENLENDİ..

ÅžENLÄ°K KORTEJÄ° DÃœZENLENDÄ°..

 “Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri"nde kortej yürüyüşü gerçekleÅŸtirildi.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı kortej, EreÄŸli Lisesi önünden hareket ederek Atatürk Anıtı önüne kadar sürdü.AK Partili Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ile Faruk ÇaturoÄŸlu’nun da yer aldığı kortejde, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır da eÅŸi ile birlikte yürüdü.Güzergah boyunca BaÅŸkan Uysal, çevrede alkışlayan ve binaların camlarından izleyen vatandaÅŸlara el sallarken, bazı iÅŸ yerlerinden ise vatandaÅŸların cep telefonları ile görüntü kaydettikleri gözlendi.

Yerli ve yabancı gruplar ile çeşitli sivil toplum kuruluş başkanları, yönetimleri ve üyelerinin yer aldığı kortejin ön saflarında Türk ve şenliklere katılan yabancı konukların ülkelerini temsil eden bayrakları yer aldı. Mehteran Takımı eşliğinde süren yürüyüşte, bazı kültür ve sanatsal ekipler de dikkat çekti.

Atatürk Anıtı önünde Saygı DuruÅŸu’nda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması sırasında, Almanya’nın kardeÅŸ Düren Kenti’nden gelen ekipte yer alan dostluk elçisinin saygıda duruÅŸu gözlerden kaçmadı.

Burada katılanlara teşekkür konuşması yapan Hüseyin Uysal daha sonra beraberindekilerle şenlik meşalelerini yaktılar.

 

ÅžENLÄ°K KORTEJÄ° DÃœZENLENDÄ°..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo