Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EDEPSİZ İŞÇİNİN ÖZRÜNÜ, BAŞKANI DİLEDİ!

EDEPSİZ İŞÇİNİN ÖZRÜNÜ, BAŞKANI DİLEDİ!

Zonguldak’ın Filyos beldesinde, belediyede taÅŸeron olarak çalışan bir işçinin bisiklet binmelerini gerekçe göstererek “tahrik ediyorsunuz” diyerek tepki gösterdiÄŸi bisikletli kadınlardan, belediye baÅŸkanı özür diledi.


Ä°ddialara göre, belediyede taÅŸeron işçi olarak çalışan S.K, bisiklete binen kadınlardan G.G’ye, “kadınların bisiklete binmesini istemiyoruz. Bisiklete binerek tahrik ediyorsunuz” diyerek fiziki saldırıda bulundu. Dünya Ä°nsan Hakları Günü’nde meydana gelen olayda kadınların ÅŸikayetçi olduÄŸu S.K, jandarma tarafından gözaltına alınıp savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Öte S.K. ifadesinde kadınlara yönelik söylediğini iddia ettiği sözleri de kabul etmedi.
Beldeye yeniden gidip bisiklete bindiler
Öte yandan Zonguldak Kadın Platformu üyeleri yeni bir etkinlik düzenleyerek Filyos beldesine hareket ettiler. Trenle Zonguldak’tan FÄ°lyos’a giden kadınları Filyos Belediye BaÅŸkanı Ömer Ãœnal karşıladı.
Kadınlara çiçek vererek özür dileyen Günal, “Filyos’a hoÅŸ geldiniz. O kiÅŸi adına sizlerden özür diliyorum. Burada zaten bisiklete binmeniz için yolları da biz yaptık. Biz o arkadaşınızdan da özür dileyeceÄŸiz, ona da çiçek takdim edeceÄŸiz. Hiç merak etmeyin. Biz sizin bugün geleceÄŸinizi bildiÄŸimiz için karşılamak istedik. ArkadaÅŸlarla da ona göre bir program yaptık” diye konuÅŸtu.
Kadınlar, tren garında karşılandıktan sonra beldede bisiklet gezisi düzenledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo