Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ecel camide yakaladı

Ecel camide yakaladı

Hayat arkadaşı ellerinde can verdi


Düzce’de, geçimlerini temizlik iÅŸi yaparak saÄŸlayan yaÅŸlı çiftten biri, diÄŸerinin kucağında can verdi. Ecen O’nu, temizliÄŸini yapacağı camide yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Hatice UÄŸurlu (65), bu kez eÅŸi Hasan UÄŸurlu’yu (75) yanına alarak Çay Mahallesi’ndeki Çay Camisi’ne temizliÄŸe gitti. Ancak yaÅŸlı adam caminin kapısından içeri girer girmez bir anda fenalaÅŸarak yere düştü. EÅŸinin yere düştüğünü gören kadın ise ne yapacağını ÅŸaşırdı.
Eşinin omuzlarından tutarak halının üzerine çeken kadın daha sonra kalp masajı yapmaya çalıştı ve getirdiği su ile fenalaşan eşinin yüzünü yıkamaya çalıştı. Bunun üzerine de eşinin hareket etmediğini gören kadın caminin yakınında bulunan esnafa haber verdi.
Vatandaşlar durumu bildirmesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, müdahalede bulunsalar da yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çay Camisi'nde fahri olarak müezzinlik yapan Ramazan Åžengül, gazetecilere konuÅŸmasında,  “kadın burada yaklaşık 3 yıldır çalışıyor. EÅŸi de yaÅŸlı olduÄŸundan beni yalnız bırakma demiÅŸ ve yanında gelmiÅŸ. Buraya yürüyerek geliyorlar, araçları da yok. Kapıdan içeri beraber giriyorlar ve adam orada yığılıyor” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo