Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’DÜNYANIN BİZE İHTİYACI VAR’

’DÃœNYANIN BÄ°ZE Ä°HTÄ°YACI VAR’

Zonguldak’ta kan bağışında bulunan 387 kiÅŸiye altın, gümüş ve bronz madalya ile plaket verildi.

Türk Kızılayı Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Nihat Aygün, bir restoranda "14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağşıçıları Günü" dolayısıyla düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuÅŸmada, kan bağışı noktasında her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek kan bağışında bulunan vatandaÅŸlara teÅŸekkür etti.

VatandaÅŸları kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet eden Aygün, "Türk Kızılayı personeline teÅŸekkür ediyorum. Onlar gece gündüz her yerde kan toplamak için canla baÅŸla çalışıyorlar. Türk Kızılayı 148 yıldır ülkemizin yanı sıra dünyaya hizmet etmeye çalışıyor. Dünyanın bize ihtiyacı var. Kurumuzda din, dil ve ırk ayrı yoktur. Biz gönüllülük esasına göre çalışıyoruz." ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan da acının olduÄŸu her yerde Türk Kızılayı’nın merhem olmaya çalıştığını belirterek, "Ä°htiyacı olan herkese yardım ediyoruz. VatandaÅŸlarımıza kan götürmeye çalışıyoruz. Zonguldak halkı kan bağışı konusunda duyarlı. Her gün ortalama en az 35-40 ünite kan bağışı alıyoruz. Araç filomuza yeni bir kan toplama otobüsü hizmete alındı. Kan bağışına gelen herkesten yanında bir kiÅŸiyi getirmesini istiyoruz." diye konuÅŸtu.

KonuÅŸmaların ardından protokol üyelerince, 45 kez kan bağışında bulunan 4 kiÅŸiye plaket, 35 kez kan bağışında bulunan 7 kiÅŸiye altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan 19 kiÅŸiye gümüş, 10 kez kan bağışında bulunan 357 kiÅŸiye bronz madalyaları verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo