Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUALARLA UĞURLANDI

DUALARLA UÄžURLANDI

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin eski dönem Meclis Üyeleri’nden Kadir Sözer, ‘eş’ acısı yaşıyor. Yaşamını yitiren Ayşe Sözer, son yolculuğa uğurlandı.


Alınan bilgiye göre, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele sırasında yenik düşen, Sözer sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.
Merhume, Ali Molla Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze sonrası ebediyete uÄŸurlandı. Merhume AyÅŸe Sözer'in cenazesi, defnedilmek üzere Düzce’nin Akçakoca ilçesine götürüldü.

GÜÇLÜKLE DURDU
Öte yandan, hayat arkadaşını yitirmenin verdiÄŸi üzüntü ile güçlükle duran Kadir Sözer’i, yakınları ve arkadaÅŸları yalnız bırakmadı. Sözer; Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, bazı eski ve yeni EreÄŸli Belediye Meclis üyeleri, siyasi partilerin ve STK'ların BaÅŸkan ve temsilcileri, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri tarafından iletiler taziyeleri kabul etti.

-TAZÄ°YE-
Merhume AyÅŸe Sözer’e, gittiÄŸi ebedi hayatta Allah'tan rahmet; yakınlarına ise baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Sözer Ailesi’nin acısını paylaşıyoruz. 

Halil BozkuÅŸ

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo