Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZİYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GAZİYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Hakkari DaÄŸlıca’da  teröristlerce düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralanan ve GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Kdz. EreÄŸli’ye gönderilen Astsubay UÄŸur Sezer’i baba ocağı Pembeciler Köyünde yalnız bırakmadı. Gazi Sezer ve ailesine evinde acil ÅŸifalar dileyen ve moral veren ÇaturoÄŸlu, aynı saldırıda  yaÅŸamını yitirerek ÅŸehit olan askerlere ise taziyelerini iletti.


AÄ°LEYE MORAL VERDÄ°

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Alaplı Siyasi Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Yılmaz Can ve partililer  ile birlikte Gazi Sezer’in baba ocağı Kdz. EreÄŸli Ä°lçesi Pembeciler Köyündeki evine giden ÇaturoÄŸlu  burada tedavisi tamamlanan UÄŸur Sezer’e geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti, Baba Ahmet  Sezer’e moral vererek uzun süre sohbet etti. Aile tarafından oldukça sıcak ve samimi  bir ÅŸekilde karşılanan ÇaturoÄŸlu ziyarette yaptığı konuÅŸmasında,  Ãœlke için mücadele eden tüm ÅŸehitlere Allah’tan rahmet, yararlı gazilere ise acil ÅŸifalar diledi.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK

En son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar silahlı mücadelenin sonuna kadar devam edeceÄŸini  hatırlatan ÇaturoÄŸlu, terörün kökünün kazınacağı müjdesini verdi. 

Çaturoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Türk devleti bu hainlerin kökü kazınıncaya kadar mücadeleye kararlıdır. Ya silah bırakıp teslim olacaklar, ya da yok olacaklar. Astsubayımız UÄŸur Sezer gerçek  bir vatan evladı. Yüce Mevla’mız kendisini milletimize, anne ve babasına bağışlamıştır.  Kendisine  milletçe teÅŸekkür borçluyuz. GeçmiÅŸ olsun diyorum. SaÄŸlık diliyorum. Aynı ÅŸekilde Åžehit olan silah arkadaÅŸları için yüreÄŸimiz yanıyor. Herkes ÅŸunu bilmelidir ki, terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bundan kimsenin kuÅŸkusu olmasın. Åžehit haberleri geldikçe yüreÄŸimiz yanıyor. Allah (C.C.) ÅŸehitlerimize rahmet eylesin. Yakınlarının ve milletimizin başı saÄŸ olsun. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo