Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DSİ MÜJDELERLE GELDİ..

DSİ MÜJDELERLE GELDİ..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve DSİ Şube Müdürleri ile bir araya geldi.Pençes ve Sakindere (Dombay) derelerinin ıslahının yanı sıra, Ereğli- Kandilli yolu Balı Mevkii üzerinde bulunan köprünün yapımı ve söz konusu güzergâhta bulunan derenin ıslahı için düğmeye basıldı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve beraberindeki Şube Müdürleri ile başkanlık makamında bir araya geldi.                                                                                                                                 

 Uysal,  Ereğli’de ki derelerin ıslahı konusunda DSİ heyeti ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaparken, daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve beraberindeki Şube Müdürleri, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Selda Sayan’ında katılımı ile  ıslah çalışmaları yapılması planlanan dere yataklarını gezdi.

PENÇES YATIRIM PROGRAMINA ALINIYOR

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ile yaptığı görüşme ve saha ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, yeni belediye binası önünden Güldere mahallesine uzanan Pençes deresinin ıslahını ve tenzip bendinin yapımı konusunun, ek yatırım programına alınacağını, dombay deresi olarak bilinen Sakindere’nin  ıslahına ise,  kamulaştırmadaki sorunun giderilmesinin ardından başlanacağını söyledi.

Kanbasakal deresinde kalan bölümün ıslahı içinde çalışmalarının hızlandırılacağını da söyleyen Uysal, Balı Mahallesi güzergâhında bulunan ve yapımı için gerekli izinlerin alındığı dar köprünün yapım işinde, DSİ’den proje desteği alacaklarını da sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo