Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BİR EREĞLİ AKŞAMI“

“BÄ°R EREÄžLÄ° AKÅžAMI“

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ile TED Koleji iÅŸbirliÄŸinde sahnelenen ve Kdz EreÄŸli’de bir köyde ki yaÅŸamı anlatan müzikli gösteri, ’Bir EreÄŸli AkÅŸamı’ büyük ilgi gördü.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi ve TED Koleji iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸen ’Bir EreÄŸli AkÅŸamı’ adlı müzikli sahne gösterimi, Erdemir Kültür Merkezi’nde sahnelendi.                   

EtkinliÄŸi, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Belediye Meclis Ãœyeleri, Kdz.EreÄŸli Koleji Vakıf BaÅŸkanı Celal BozkuÅŸ, Ted Koleji Genel Koordinatörü ve  Lise Müdürü Abdurrahman Tülüce’nin yanı sıra, çok sayıda davetli izledi.Müzik ile tiyatronun iç içe olduÄŸu ve Kdz EreÄŸli’de bir köyde ki yaÅŸamı anlatan müzikli sahne gösterimi uzun süre ayakta alkışladı.                                                                                                       

Gecenin anısına Kdz.EreÄŸli Koleji Vakıf BaÅŸkanı Celal BozkuÅŸ’a teÅŸekkür plaketi, Ted Koleji Genel Koordinatörü ve  Lise Müdürü Abdurrahman Tülüce’ye ise çiçek takdim eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Bize bu nostaljiyi yaÅŸatan  TED Koleji öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. “dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo