Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Doğum gününden önce toprağa verildi

Doğum gününden önce toprağa verildi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Almanya’da üç arkadaşı ile geçirdiÄŸi trafik kazasında yaÅŸamını yitiren 19 yaşındaki Melik Bekmezci, memleketi Zonguldak’ta defnedildi. Bekmezci’nin doÄŸum gününden bir gün önce topraÄŸa verildiÄŸi ortaya çıktı. 
Hafta sonu Almanya’nın Marl Kentinde meydana gelen ve üç Zonguldaklı Türk gencinin hayatını kaybettiÄŸi trafik kazasında Devrek doÄŸumlu 19 yaşındaki Melik Bekmezci memleketi Devrek’in Karakoçlu Köyü BekmezcioÄŸlu Mahallesinde gözyaÅŸları arasında topraÄŸa verildi. 
Gurbetçi işçi Recep Bekmezci’nin tek oÄŸlu olan Melih Bekmezci gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinden gelen akrabaları ile köylülerinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. 
DoÄŸum gününden bir gün önce cenazesi topraÄŸa verilen Melik Bekmezci’nin akrabası Kemal Bekmezci, “Üç gencimizi trafik kazasında Pazar sabahı kaybettik. Tabii ki çok ince detaylarını bilmemiz mümkün deÄŸil. Åžu anda her ÅŸeyden önce içimiz yanıyor. Hepimizin başı saÄŸ olsun, geride kalanlara sabırlar versin. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Genç kardeÅŸlerimize dikkatli olmalarını, trafik kurallarına göre sürücülük yapmalarını tavsiye ediyorum. Bir evin bir oÄŸluydu. Çalışmaya baÅŸlamıştı Melik kardeÅŸimiz. Üçü de bekardı” diye konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo