13 o C Kdz. Ereğli

ALAPLI’DA FETÖ OPERASYONU!

Gündem 7 yıl 7 ay 23 gün 13 saat 7 dakika önce 1466

Haberi Paylaşın

Alaplı’ da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında öğretmen ile esnafın bulunduğu 5 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığÄÜzel?

Kişilerin kendileri hakkındaki kör noktalar özellikle sosyal medyada daha belirgin görülüyor. Günümüzde kendimizi dış dünyaya fiziksel olarak tanıtmaktan çok sanal alemde tanıtma durumu söz konusu.

Psikologlar bu yeni durumda başkalarının bize dair düşüncelerini nasıl yanlış yorumlayacağımızı araştırıyor. Bu yıl yapılan bir araştırmada, sosyal medyada yayınlanan selfie’ler çerçevesinde bu sorun ele alındı

200 kadar üniversite öğrencisi psikoloji laboratuvarında selfie çekti; sonra da araştırmacılardan biri aynı telefonla onların fotoğrafını çekti. Öğrenciler bu fotoğraflardaki görünümlerini cazibe ve sevimlilik bakımından puanladı.

Araştırmacılar, sık sık selfie çeken öğrencilerin kendi selfie’lerini diğer fotoğraftan daha çekici bulduklarını gördü. Fakat bağımsız kişilerin değerlendirmesi aksi yöndeydi.

Bütün bu bulgular, başkalarının sizin hakkınızdaki düşü9;nun Gerede kesiminde zaman zaman etkili olan sis görüş mesafesinin 35 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 13 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 4 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 11 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 8 saat 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 7 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 2 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 12 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 7 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 10 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI