Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DA FETÖ OPERASYONU!

ALAPLI’DA FETÖ OPERASYONU!

Alaplı’ da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) iliÅŸkin soruÅŸturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kiÅŸi tutuklandı.  

Alınan bilgiye göre, Alaplı Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ’nün darbe giriÅŸimiyle ilgili sürdürülen soruÅŸturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında öğretmen ile esnafın bulunduÄŸu 5 kiÅŸinin emniyetteki iÅŸlemleri tamamlandı. SaÄŸlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geniÅŸ güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığÄÜzel?

Kişilerin kendileri hakkındaki kör noktalar özellikle sosyal medyada daha belirgin görülüyor. Günümüzde kendimizi dış dünyaya fiziksel olarak tanıtmaktan çok sanal alemde tanıtma durumu söz konusu.

Psikologlar bu yeni durumda baÅŸkalarının bize dair düşüncelerini nasıl yanlış yorumlayacağımızı araÅŸtırıyor. Bu yıl yapılan bir araÅŸtırmada, sosyal medyada yayınlanan selfie’ler çerçevesinde bu sorun ele alındı

160614115626_selfie.jpg

200 kadar üniversite öğrencisi psikoloji laboratuvarında selfie çekti; sonra da araştırmacılardan biri aynı telefonla onların fotoğrafını çekti. Öğrenciler bu fotoğraflardaki görünümlerini cazibe ve sevimlilik bakımından puanladı.

AraÅŸtırmacılar, sık sık selfie çeken öğrencilerin kendi selfie’lerini diÄŸer fotoÄŸraftan daha çekici bulduklarını gördü. Fakat bağımsız kiÅŸilerin deÄŸerlendirmesi aksi yöndeydi.

Bütün bu bulgular, başkalarının sizin hakkınızdaki düşü9;nun Gerede kesiminde zaman zaman etkili olan sis görüş mesafesinin 35 metreye kadar düşmesine neden oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo