13 o C Kdz. Ereğli

DEVLET HASTANESİ’NDE EĞİTİM ATAĞI!.

Gündem 8 yıl 2 ay 4 gün 10 saat 31 dakika önce 1664

Haberi Paylaşın

Ereğli Devlet Hastanesi’nde “Diyabet Okulu” açılışı gerçekleştirildi. Hastanede ayrıca, kadınlara yönelik Menapoz Okulu da eğitimlerine başladı. Eğitimler haftada iki saat uygulamalı ve teorik olarak verilecek.

Eğitimlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün, Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Muharrem Erdem, daire müdürleri, sağlık personeli ve hastalar katıldı.

MADENOĞLU: “ KAÇIRLAN BİLGİ KEŞKE DEDİRTİR”

Kdz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu açılışta yaptığı konuşmada , “Bu kursa ilk katılan kursiyerleri şanslı addediyorum. Genelde insanlar iş için gerekli olan bilgileri öğrenmek için okula giderken, sizler sağlığınızı korumak ve devam ettirmek için gerekli bilgileri almak için geliyorsunuz. Kaçırılan bir bilgi hayat boyunca keşke kaçırmasaydık denilen bir bilgi olabilir.” Dedi.

ERDEM: “HER 6 SANİYEDE 1 KİŞİ ”

Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem de dünyada her altı saniyede bir kişinin diyabet hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiğine dikkat çekerek, “Dünyada 415 milyon, Türkiye’de de 10 milyon 275 bin civarında diyabet hastası bulunduğunu belirten Erdem, “Dünyadaki diyabet hastalarını bir ülkeye toplasak ve adına diyabet ülkesi desek dünyanın en kalabalık üçüncü ülkesi olurdu diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

MENOPOZ OKULU DA AÇILDI

Ereğli Devlet Hastanesi’nde kadınlara yönelik Menopoz Okulu da eğitimlerine başladı. Hastane Yöneticisi Dr. Muharrem Erdem, yaptığı konuşmada menopoz döneminin hayatın neredeyse üçte birlik bölümünü kapsadığını belirterek, “Tüm yetişkin bayanlarımızı kayıt yaptırmaya bekliyoruz” diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 38 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 55 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 4 saat 8 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 29 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
11 saat 12 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 51 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 5 saat önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 58 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !