13 o C Kdz. Ereğli

DEVİR YAPILDI…

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu eski Başkanı Sertan Yalçın, görevi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’e devretti.

Ekonomi 6 yıl 3 gün 4 saat 39 dakika önce 874

Haberi Paylaşın

Sertan Yalçın, devri sırasında yaptığı konuşmada, 4 sene önce rahmetli Yaşar Tetiker (bir önceki yönetim kurulu başkanı ve onursal başkan) ile birlikte bu yola çıktıklarını hatırlatarak şöyle dedi:
“Ereğli’de üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ilçenin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ekip olarak hizmetler yapmaya çalıştık. 4 sene boyunca Ticaret ve Sanayi Odamızı güçlü, öncü ve güvenilir bir kurum haline getirebilmek için çok büyük çabalar sarf ettik ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte bu görevi sizler devralacaksınız, inşallah bu devraldığınız görevi bizim getirdiğimiz noktadan daha üst noktalara getirmeniz ekip olarak temennimizdir. Bu konuda bizler ekip olarak yine burada Oda’da olacağız, yönetimde olmasak da yine mecliste birlikte olacağız. Ereğli’ye iyi şeyler yapmak için, ekonomiye katkı sağlamak amacıyla doğru her türlü yapacağınız şeylerin yanında olacağımızı, bize göre yanlış olduğunu düşündüğümüz konularda da yapıcı muhalefet yapacağımızı belirtmek isterim.”

ORTAK PAYDA EREĞLİ

Görevi devir alan Arslan Keleş ise uzun bir seçim maratonunun ardından oluşan yönetimle Ereğli’ye farklı bir soluk getireceklerini öne sürerek şu ifadeleri kullandı:
“Meclis aritmetiği daha önceden kestirilmesi olanaksızdı. Çıkan yapı içerisinde uyum içerisinde çalışabilecek Sayın Ahmet Türk ve Sayın Özgür Erdoğan ile birlikte bir araya gelerek bir yönetim kadrosu oluşturduk. Ümit ediyorum ki şehrimiz için çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Bugüne kadar yapılmış hizmetlerden ötürü rahmetli Tetiker’e sonra sizlere teşekkür ediyoruz. Bu bir Ereğli meselesidir. Burada kimsenin bir tarafı yok, kimse öteki taraf değil. Bizden sizden diye bir kavram yok. Ortak paydamız Ereğli. Bu şehri büyütebilmek için var gücümüzle çalışacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından, Sertan Yalçın başkanlık koltuğunu Arslan Keleş’e devretti.
Öte yandan bir devir teslimde Meclis Başkanlığı makamında gerçekleştirildi. Seçilen İlhan Yazıcıoğlu, görevi eski Faruk Yazıcı’dan devraldı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 18 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 35 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 48 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 31 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 40 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 38 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !