Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DENİZDE BOĞULDU

DENÄ°ZDE BOÄžULDU

Ereğli Tersaneler bölgesi eski limanda denize giren Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.


 

Olay akşam saatlerinde Ereğli Gülüç beldesi tersaneler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 3 arkadaşı ile serinlemek için denize giden Recep Mert Karaağaç, yüzerken bir anda gözden kayboldu.

ArkadaÅŸları ve vatandaÅŸların da yardımı ile arama yaptılar, aramaları sonuçsuz kalınca arkadaÅŸları durumu 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’nebildirdi. Olay yerine saÄŸlık, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri suda arama çalışması baÅŸlattı. Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmasının ardından Recep Mert KaraaÄŸaç karaya çıkarıldı.

SaÄŸlık ekipleri, KaraaÄŸaç’ı ambulansa alarak yaptıkları ilk müdahalenin ardından EreÄŸli Devlet hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan KaraaÄŸaç, özel bir hastaneye sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen Recep Mert KaraaÄŸaç hayata tutunamadı. Acı haberi alan okul arkadaÅŸları ve akademisyenler olayın acısını yaÅŸadı.

Bir süre önce babasını kaybettiÄŸi öğrenilen KaraaÄŸaç’ın Zongulda Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli Meslek Yüksek Okulu Deniz ve Liman Ä°ÅŸletmeciliÄŸi 1’nci sınıfta eÄŸitim gördüğü ifade edildi.

DENÄ°ZDE BOÄžULDU

Ereğli Tersaneler bölgesi eski limanda denize giren Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
musatafa düz

06 Haziran 2024 - 10:17

allah ailesine çok büyük sabır versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo