Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK'A DOĞALGAZ YANITI !

POSBIYIK'A DOÄžALGAZ YANITI !

Saffet Bozkurt,


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, bugün ki meclis toplanrısında  “Bir el tarafından iptal ettirilen doÄŸalgaz çalışmalarında sorunu aÅŸtık. VerdiÄŸimiz mücadelenin sonunda Ören’e 2024 yılında doÄŸalgaz getirilmesi için Dergaz yönetiminden karar çıkarttık. Çalışmalar yakında baÅŸlayacak”  açıklaması yapan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık'a yanıt verdi.

"Açıklamalarını hayretler içinde  dinledim." diyen Bozkurt, "2010 yılında Kdz EreÄŸli Belediyesi’nin Mahallesi olan Ören’e, 14 yıldır imar sorunu çözülemediÄŸi için doÄŸalgaz verilememiÅŸti.
Konu ile ilgili olarak geçtiÄŸimiz hafta Kazancı Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Celal Kazancı ve Ceosu ile bizzat ben görüştüm. Konunun çözümü için  söz aldım, aynı gün mahalle muhtarımız Ä°smail Sever’i bizzat arayarak müjdeyi kendisine  verdim." dedi. 

Bozkurt, "Görünen o ki; Sayın Posbıyık, her zaman olduÄŸu gibi yine Ä°ktidar’ın, yani bizlerin yaptıkları üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Kimse bizim hizmetlerimiz üzerinden prim yapmaya çalışmasın.
Öyle ya; 14 yıldır belediye başkanı olanlar, 14 yıldır çözemediği sorunu şimdi nasıl çözsün ?" ifadeleri kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
üzgün2
kızgın2
gülücük1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo