Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ, TAZİYE MESAJI YAYIMLADI!.

DEMİRTAŞ, TAZİYE MESAJI YAYIMLADI!.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal için taziye mesajı yayımladı.

İşte o taziye mesajı;

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan askerlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum.

AKP iktidarının sıfır terör ile devraldığı ülkemizde son 9 ayda 500’ün üzerinde şehit verdik. Her gün yüreğimiz yanıyor, her gün analarımız ağlıyor. Peki bu kara tablonun, bu acı tablonun sorumlusu olan AKP iktidarı ne yapıyor? Terör sorununu çözeceklerine, kişisel çıkar ve koltuk peşindeler. İşte 23 milyon vatandaşımızın oy verdiği başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, saray darbesi ile bir dakika da kapının önüne koydular. Bir kişi, 23 milyon kişinin iradesini, anayasayı, kanunları, demokrasiyi çiğneyerek, çöp sepetine attı. Ve 8 şehidimizin olduğu, 8 eve ateşin düştüğü gün, 8 şahitle düğünlerini yaptılar. Vicdanlar kanıyor.

Gerçi, PKK’nın sırtını sıvazlayarak, görmezden gelerek, PKK terörünü büyütenlerden, PKK’ya yardım ve yataklık etmekten suç duyurusunda bulunduklarımızdan, 8 şehidimizin olduğu bir günde düğünlerini iptal etmelerini beklemek de aşırı iyimserlik olurdu.

Artık bu kötü gidişe dur denilmelidir. Kişisel hırslar ve çıkarlar, koltuk kavgası bir kenara bırakılmalı ve bu sorununun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çözülmesi için gereken adımlar acilen atılmalıdır. Saygılarımla.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo