Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ, O İŞİ ÇÖZDÜ

DEMİRTAŞ, O İŞİ ÇÖZDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta seçimi kazanamadığı için muhtar tarafından yıkılan park, Gülüç Belediyesi ekipleri tarafından tekrar yapıldı. 
Alaplı ilçesine baÄŸlı YenidoÄŸanlar köyünün 20 yıllık muhtarı Mehmet Akyol'un seçimi kaybedince bir hafta önce yaptırdığı çocuk parkını sökmesine tepki yaÄŸmıştı. Bu sabah saatlerinde köye giden Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, köylüler ile görüştü. 
Köylülerle görüştükten sonra gazetecilere bir açıklama yapan BaÅŸkan DemirtaÅŸ, ÅŸunları söyledi: 
"Bu çocuk parkını çocuklarımıza yolladık. Biz Gülüç Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman arkasındayız. Çocuklarımızın tüm etkinliklerinde yanındayız. Bu köyü de ayırmadık. Böyle bize bir talep geldi ve biz bunu muhtarın ÅŸahsına yollamadık. Yeni doÄŸanlar köyünün çocuklarına armaÄŸan ettik biz bu parkı. Çocuk parkı talebi geldi bize. Bizde Gülüç Belediyesi olarak burada katkı sunalım dedik. Geldik parkımızı burada güzel yaptık çocuklarımız eylensin oynasın diye. Parkı Gülüç Belediyesi olarak biz hediye ettik. Parkımızı buradan kesmiÅŸ olabilir kızmış olabilir biz gelir yenisini yaparız. Çocuklarımızı tekrar eÄŸlendiririz. Öyle bir dünya yok. Muhtarım burada kendi egosuna kapılmasın burada. Bu bir seçimdir. Biri kazanacak burada birileri burada bu hizmeti devam ettirecek". 
Gülüç Belediyesi ekipleri tarafından köye getirilen yeni park ekipler tarafından eski yerine takıldı. Belediye Başkanı Demirtaş ise çocukları salıncakta salladıktan sonra köyden ayrıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo