Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dakikalarca başından ayrılmadı

Dakikalarca başından ayrılmadı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


BebeÄŸini cami avlusuna bırakan gaddar anne de var, 90 yaşına gelen annesini döven hain evlatta… Pis ellerini çocuklara süren sapıklar, ormanları yakan caniler, çöpünü yere atanlar densizler da var… Gücü sadece kadına yeten ‘erkek’ler, çete halindeki kadın hırsızlar… Bunların hepsi var…
Bir yandan da ‘iki ayaklı hayvana’ insanlık öğreten hayvanlarda var! Bir anda yola yığılarak orada can veren arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmayan bu köpek gibi… Birine kızdığınızda ‘köpek’ diyorsunuz ya; lütfen bir kes daha düşünün..!
 

Zonguldak’ta bir anda yere yığılan köpek öldü. KöpeÄŸin yerde yattığını gören baÅŸka bir köpek, onun başından bir olsun ayrılmadı. 
Zonguldak-Ankara karayolunda meydana gelen olayı görenler, gözlerine inanamadı. Arkadaşını yerde hareketsiz yattığını gören baÅŸka bir köpek, araç trafiÄŸine aldırmadan başında saatlerce durdu. Çevrede durumu fark eden vatandaÅŸ gerekli yerleri arayarak yardım istedi. O anları cep telefonuyla kaydeden vatandaÅŸ, durumu sosyal medyada paylaÅŸtı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Melek Sucu

04 Kasım 2018 - 11:37

Dogru söze ne demeli ..... ögrenilecek cok sey var bu hayatta ama kime yada kimlere söylüyorsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo