Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAİRE SATIŞLARINDA ‘TOPYEKUN” KAMPANYA!!!

DAİRE SATIŞLARINDA ‘TOPYEKUN” KAMPANYA!!!

Karadeniz Ereğli’deki konut satışlarında kampanya başlatıldığı bildirildi. Kampanyaya, ilçedeki tüm müteahhit firmalarının katıldığı belirtildi.


Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘enflasyon ile mücadele edilmesi’ yününde sözleri ile ülke genelinde başlatılan indirim kampanyaları sürüyor. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de, bir ay önce kurulan Karadeniz Ereğli İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce, yüzde 50 peşinat ile 100 bin liraya 0.98 oranın faiz imkan sağlanan kampanya başlatıldığı duyuruldu.
ENFLASYON İLE MÜCADELE
Dernek Başkanı Mustafa Demiray, Keleşler Park Otel’de düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, bitmiş ve bitmek üzere olan sınırlı sayıdaki dairenin kampanyaya dahil edildiğini söyledi. İlçedeki tüm müteahhit firmaların kampanyaya katıldığını anlatan Demiray, “Türkiye’de yaklaşık 6 aydır, ülke dışında Türkiye ekonomisini yönlendirmeye çalışan daha doğrusu ülkemizi sıkıştırmaya çalışan bazı faaliyetler karşısında enflasyon ile karşı karşıya geldik. Gerek Hükümet’in gerekse etkin olan sivil toplum kuruluşlarının, özellikle de ticaret odalarının enflasyon ile mücadele noktasında çeşitli kampanyaları vardır. Bunların başında ise gıda, imalat ve inşaat sektörleri gelmektedir” diye konuştu.
AYLIK 0.98 FAİZ İLE
Aynı zamanda bir dönem AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Demiray, kriz öncesi ve sonrası arasında yüzde 40 maliyet farkının olduğunu da savunarak, şu sözlerle konuştu:
“Türkiye’de ki çeşitli dernekler, daire satışları noktasında kampanyalar yapmaktadır. Arkadaşlarımız ile ‘bu kampanyalara nasıl katkı verebiliriz, enflasyon ile mücadelede kapsamında ilçemizdeki mesken kullanıcılarının önüne nasıl bir faaliyet ile çıkabiliriz’ diyerek kampanya hedefledik. Ereğli’de daire almaz isteyenlere bir katkı olur diye düşündük.
Kampanyamızın amacı enflasyon ile mücadeledir. Elimizdeki sınırlı sayıdaki bitmiş ve bitmek üzere olan dairelerin satışı noktasında kampanya başlattık. Kriz ortamının oluşmadan öncesi daire maliyetleri ile bugünkü maliyetler arasında yaklaşık yüzde 40 bir fark var. Bu farkı, daire maliyetlerinin üstüne ekmiş olursak, zaten alım gücü zayıflayan vatandaşımız bu fiyatlar ile daha da zorlanacaklar. Elimizdeki daireleri, eski fiyatlardan kullanıcılara sunuyoruz.
Ereğli’deki hemşerilerimiz yüzde 50/yüzde 60 oranında peşinat verip geri kalan bakiyeyi 100 bin lira kredi kullanan kullanıcımıza aylık 0.98 faiz ile satmayı hedefliyoruz. Firmalarımız bu noktada hazırlar, bu fedakarlığı yapacaklar.  Bitmiş ve bitecek olan dairelerden almak isteyen hemşerilerimiz, Ereğli’deki tüm müteahhit arkadaşlarımıza müracaat edebilirler.”
Demiray, kampanyanın 31 Aralığa kadar süreceğini sözlerine ekledi.

 

DAİRE SATIŞLARINDA ‘TOPYEKUN” KAMPANYA!!!

Karadeniz Ereğli’deki konut satışlarında kampanya başlatıldığı bildirildi. Kampanyaya, ilçedeki tüm müteahhit firmalarının katıldığı belirtildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Orhan ak

30 Ekim 2018 - 23:44

Yaa bunlar milletle dalga geçiyor yeminle.. Ereğli de göç Almıs başını gidiyor millet çalışacak iş bulamıyor çare düşük faizle ev

Yorum Yazın

Canlı Radyo