13 o C Kdz. Ereğli

D2 YAPI MARKET AÇILDI!..

Gündem 7 yıl 9 ay 14 gün 4 saat 46 dakika önce 4690

Haberi Paylaşın

Ereğli’de genç girişimciler Hüseyin Şener ve Davut Adıyaman, ortak bir yatırım kararı alarak yapı market sektörüne girdiler ve ’2 dost’ anlamını taşıyan ’D2 Yapı Market’i düzenlenen açılışla bölge halkının hizmetine kazandırdı

İbrahim Efe mahallesindeki işyerinde düzenlenen işyeri açılışına Kdz Ereğli Müftü Vekili İzzettin Aşan, işyeri sahipleri, şehir esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak milletvekili Faruk Çaturoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın mesajları okundu. Müftü Vekili İzzettin Aşan’ın işyerinin hayırlı olması için dua etmesinin ardından işyeri sahipleri Hüseyin Şener ve Davut Adıyaman ve Müftü Vekili aşan açılışı gerçekleştirdi.

Açılışın ardından katılımcılar ikramlarda bulunuldu.

Ortaklardan Davut Adıyaman, gazetecilere yaptığı açıklamada açılışlarını gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi.

“D2 Yapı Market’i güzel bir işyeri olarak açtık, hem fiyatlarımız, hem kalite bakımından iddialıyız. Buranın adı D2, bu isim iki dost anlamına geliyor. İnşallah şubeleşmeye gideceğiz. Tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum, gelemeyenlere de teşekkür ediyorum.” dedi.

Adıyaman, açılış dolayısıyla kendilerine yakın ilgi gösteren başta kaymakam Nazım Madenoğlu olmak üzere, AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ünal Demirtaş’a özellikle teşekkür ettiğini söyledi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

İbrahim Efe Caddesi üzerinde Dergaz’ın yanında 600 metrekarelik kapalı alan olmak üzere iki katlı, toplam 800 metrekarelik alanda hizmet veren D2 Yapı Market, geniş bir ürün yelpazesinde hizmet veriyor.

D2 Yapı Market, yapı malzemeleri, mutfak ve banyo ürünleri, el aletleri, ev ve bahçe mobilyaları, kırtasiye, oyuncak, elektrik, elektronik, dekorasyon ve temizlik malzemeleri gibi çok geniş bir ürün gamında hizmet veriyor. İşyeri, yedi kişiye istihdam sağlıyor.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 22 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 35 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 1 saat 39 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 13 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 22 saat 52 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 19 saat 28 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 5 saat 56 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 3 saat 29 dakika önce KAZA ; 2 YARALI