Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOK SAYIDA YARALI VAR!

ÇOK SAYIDA YARALI VAR!

İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde işçi servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada çok sayıda kiÅŸi yaralandı. Yaralılar çeÅŸitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sabah 06.30 sularında EreÄŸli-Zonguldak karayolunda meydana geldi. Ä°ddiaya göre Mustafa T.’nın kullandığı Kozlu Türkiye TaÅŸ Kömürü Kurumu’na (TTK) işçi taşıyan 67 AAU 323 plakalı servis aracı, sürücüsünün viraja hızlı girmesi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.
Yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra duran serviste bulunan sürücü ve işçilerin yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans, yaralı işçilere yaptıkları ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı.
Özel ve devlet hastanelerine kaldırılan Mustafa T., yaralı madenciler Okan B.(26), CoÅŸkun  D.(33), Muhammet E.(24), Ersin Ö(35), Hakan D.(22), Serkan B(33), Ä°lyas A(35), KurtuluÅŸ S(24), Tayfunb Y.(26) ve Åžerafettin T. Nin (48)  hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiÄŸi öğrenildi. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün5
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo