Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çocuğa cinsel istismar ve kadına şiddete dikkat çekecekler

Çocuğa cinsel istismar ve kadına şiddete dikkat çekecekler

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli’de, Karadeniz EreÄŸli Kadın Platformu tarafından, çocuÄŸa yönelik cinsel istismar ve kadına yönelik ÅŸiddete karşı farkındalık oluÅŸturmak amacıyla panel ve sergi düzenleneceÄŸi bildirildi. EreÄŸli Kadın Platformu’ndan yapılan açıklamada Atatürk Kültür Merkezi’nde 18-19 Kasım günleri gerçekleÅŸtirilecek etkinliklere iliÅŸkin ÅŸu bilgiler paylaşıldı:
PANEL
ÇocuÄŸa yönelik cinsel istismar ve kadına yönelik ÅŸiddet baÅŸlığı altında gerçekleÅŸtirilecek ve 18 Kasım Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak panel saat 13.00’de baÅŸlayacak.
Panele konuşmacı olarak katılacak Psikolog Emek Utku Çayır, çocukların gülüşlerine sahip çıkıyoruz, cinsel istismara karşı farkındalık kazandırıyoruz başlığı altında düşüncelerini anlatacak. Avukat Ezgi Ergen ve Damla Yıldırım ise panelde şiddet varsa dayanışma var konulu konuşma yapacak.
SERGÄ°
Panelin ardından açılış gerçekleştirilecek ve 2 gün boyunca açık kalacak sergide ise bir tuş bir dokunuş, gölgemdeki tutsak ve çocuk istismarı konulu ürünler sergilenecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo