Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNAYET DAVASINDA KARAR!.

CÄ°NAYET DAVASINDA KARAR!.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde aralarında husumet bulunduÄŸu öne sürülen kiÅŸiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 11 yıl 11 ay hapis cezası verildi. 

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya, Tarık BerberoÄŸlu’nu öldürdüğü iddiasıyla tutuklu sanık Mahmut Turanalp ile tutuksuz 12 sanık ve taraf avukatları katıldı. 

Sanık Turanalp, son savunmasında, olayda herhangi bir kasıt olmadığını iddia ederek, "Åžahıs ne hasmımdır ne de tanıdığım. Kesinlikle öldürme gibi bir kastım yoktu. PiÅŸmanım. VereceÄŸiniz karara bir diyeceÄŸim yoktur." dedi.

Mahkeme heyeti Turanalp’i, cinayeti ağır tahrik altında iÅŸlediÄŸi gerekçesiyle 10 yıl 8 ay, ruhsatsız silah bulundurma suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere 11 yıl 11 ay hapisle cezalandırdı.

Tutuksuz sanıklardan Cem A. ve Rıdvan T’ye 1 yıl 15’er gün, sanıklar Sezgin K, Suat A, Cengiz M, Åžaban Åž, Ali A, Ufuk K, Umut S, Ekrem K, Serkan B, Oktay B. ve Sefer B’ye 2 yıl 6’ÅŸar ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 

Çaycuma’da 9 Kasım 2015’te, Tarık BerberoÄŸlu aralarında husumet bulunduÄŸu iddia edilen Mahmut Turanalp ve Cem A. ile tartışmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Turanalp, BerberoÄŸlu’nu tabancayla yaralamış, Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılan BerberoÄŸlu yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo