Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Satılmaktan Kurtarılan Bebek Korumaya Alındı

Satılmaktan Kurtarılan Bebek Korumaya Alındı

EreÄŸli’de dedesi tarafından 5 bin lira karşılığında baÅŸka bir aileye satılmak istenen ancak annesinin yetkililere haber vermesiyle son anda kurtarılan bebek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altına alındı.

Geçen hafta doÄŸum yapmak üzere gittiÄŸi EreÄŸli Devlet Hastanesi yetkililerine, bebeÄŸinin para karşılığında baÅŸka bir aileye verilmek istendiÄŸini ihbar ederek, çocuÄŸunu satılmaktan kurtaran B.M. (24) ile bebeÄŸi hastaneden taburcu edildi. 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerince anneden teslim alınan erkek bebek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğünce koruma altına alındı.

 9 Åžubat’ta doÄŸum yapmak üzere hastaneye giden B.M’nin hastane yetkililerine, "DoÄŸuracağım çocuÄŸumu ailem 5 bin lira karşılığında baÅŸka bir aileye satacak. Servis önünde bekliyorlar, çıkışta bebeÄŸi teslim edecekler." ÅŸeklindeki ifadesi üzerine gözaltına alınan B.M’nin babası A.M. (58), çocuÄŸu istemedikleri için masrafları karşılığında söz konusu çifte vereceÄŸini savcılıktaki ifadesinde itiraf etmiÅŸti. 

Gözaltına alınan dede ile bebeÄŸi 5 bin lira karşılığında alacakları öğrenilen S.S. (35) ve C.S. (29), savcılıktaki ifadelerinin ardından salıverilmiÅŸ, anne B.M. de hastanede polise verdiÄŸi ilk ifadesinde, imam nikahlı eÅŸi S.T’den ayrıldığını ve nerede olduÄŸunu bilmediÄŸini söylemiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo