14 o C Kdz. Ereğli

CHP’DE NELER OLUYOR?

Gündem 8 yıl 6 ay 18 gün 1 saat 34 dakika önce 1700

Haberi Paylaşın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ı sert bir dille eleştirerek, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Arslan’ın istifası ile ilgili olarak yaptığı basın açıklaması şu şekilde:

KAMUOYUNA..

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, halkımızın desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi seçildim.

2000’li yılların başından itibaren gönül verdiğim ve her aşamasında çalışma içinde olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin bölgemizde başarılı olması ve halkımızın teveccühünü alabilmek adına, verilen her görevi yerine getirmek için gece gündüz çabaladığım ortadadır.

7 Haziran Seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçlar sonrası ve akabinde 1 Kasım’da yapılacak olan Genel

Seçimler süreci içerisinde partimizin Milletvekili adayı Ünal Demirtaş ile karşı karşıya kaldığımız sıkıntılar ve yaşadığımız gerçekler ışığında, artık Cumhuriyet Halk Partisinde, 30 Mart seçimlerinde hizmet etme sözü verdiğim halkımıza faydalı olamayacağım ortaya çıkmıştır.

7 Haziran seçimlerinde Partimizin Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, seçimlerin hemen akşamında, bölgemizde çıkan sonuçların suçlusu olarak, kendisini değil bizleri görmüş olacak ki, bölge halkının oylarıyla seçilmiş partisinin İl Genel Meclis Üyesine, ’Seninle görüşeceğiz’ diyerek, Cumhuriyet Halk Partisinde bugüne kadar şahit olmadığım bir üslup ve tavırla daha ilk günden bir hesaplaşma içine girmiştir.

7 Haziran seçimleri sonrası, partimizin milletvekilini, defalarca aramamıza rağmen, telefonlarımıza çıkmamış, partisinin İl Genel Meclis Üyesini yok saymıştır.

7 Haziran öncesi ve 1 Kasım seçimleri öncesi yapılan çalışmalarına ısrarla bizi dahil etmemiştir. İl Genel Meclis Üyeleri, partilerin kırsalda olsun merkez de olsun, Milletvekilleriyle halkının arasında köprü vazifesi gören ve bölgesine hizmet getirmek için ulvi bir görevi üstlenen siyasi hizmetkarlardır.

Hiçbir beklenti içinde olmadığımız bu görevi yürütürken, partimizin Milletvekili Ünal Demirtaş’ın, ’Ben Genel Merkezin adayıyım’ edası içerisinde, halktan kopuk, ’Çalışacaksanız parti için çalışın’ gibi yaklaşımlarıyla, bugüne kadar partiye gönül veren ve partisi için çalışan insanları dahi küstürerek, ’Nasıl olsa ben Milletvekili seçilirim’ anlayışını Cumhuriyet Halk Partisinde yerleştirmiş, bizi muhtarlarımız ve halkımız karşısında ’oy’ isteyemez hale düşürmüştür.

Tüm bu gerçekler ışığında, 30 Mart 2014 seçimlerinde bize oylarıyla destek veren halkımız, parti örgütlerimiz ve Genel Merkezimizin affına sığınarak, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.

Bölge halkımıza hizmet etme aşkımız ve şevkimizde hiçbir azalma olmadan İl Genel Meclis Üyesi olarak çalışmalarımı sürdüreceğimi bildirir, saygılar sunarım.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 23 saat 11 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
9 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 21 saat 24 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 12 saat 17 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 17 saat 51 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 16 saat 52 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 22 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 20 saat 18 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 7 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 21 saat 29 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !