Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’DE NELER OLUYOR?

CHP’DE NELER OLUYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Ä°l Genel Meclisi Ãœyesi Sadettin Arslan, CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ’ı sert bir dille eleÅŸtirerek, partisinden istifa ettiÄŸini açıkladı. Arslan’ın istifası ile ilgili olarak yaptığı basın açıklaması ÅŸu ÅŸekilde:

KAMUOYUNA..

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, halkımızın desteÄŸiyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak Ä°l Genel Meclis Ãœyesi seçildim.

2000’li yılların başından itibaren gönül verdiÄŸim ve her aÅŸamasında çalışma içinde olduÄŸum Cumhuriyet Halk Partisinin bölgemizde baÅŸarılı olması ve halkımızın teveccühünü alabilmek adına, verilen her görevi yerine getirmek için gece gündüz çabaladığım ortadadır.

7 Haziran Seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçlar sonrası ve akabinde 1 Kasım’da yapılacak olan Genel 

Seçimler süreci içerisinde partimizin Milletvekili adayı Ünal Demirtaş ile karşı karşıya kaldığımız sıkıntılar ve yaşadığımız gerçekler ışığında, artık Cumhuriyet Halk Partisinde, 30 Mart seçimlerinde hizmet etme sözü verdiğim halkımıza faydalı olamayacağım ortaya çıkmıştır.

7 Haziran seçimlerinde Partimizin Zonguldak Milletvekili adayı Ãœnal DemirtaÅŸ, seçimlerin hemen akÅŸamında, bölgemizde çıkan sonuçların suçlusu olarak, kendisini deÄŸil bizleri görmüş olacak ki, bölge halkının oylarıyla seçilmiÅŸ partisinin Ä°l Genel Meclis Ãœyesine, ’Seninle görüşeceÄŸiz’ diyerek, Cumhuriyet Halk Partisinde bugüne kadar ÅŸahit olmadığım bir üslup ve tavırla daha ilk günden bir hesaplaÅŸma içine girmiÅŸtir. 

7 Haziran seçimleri sonrası, partimizin milletvekilini, defalarca aramamıza rağmen, telefonlarımıza çıkmamış, partisinin İl Genel Meclis Üyesini yok saymıştır.

7 Haziran öncesi ve 1 Kasım seçimleri öncesi yapılan çalışmalarına ısrarla bizi dahil etmemiÅŸtir. Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri, partilerin kırsalda olsun merkez de olsun, Milletvekilleriyle halkının arasında köprü vazifesi gören ve bölgesine hizmet getirmek için ulvi bir görevi üstlenen siyasi hizmetkarlardır. 

Hiçbir beklenti içinde olmadığımız bu görevi yürütürken, partimizin Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ’ın, ’Ben Genel Merkezin adayıyım’ edası içerisinde, halktan kopuk, ’Çalışacaksanız parti için çalışın’ gibi yaklaşımlarıyla, bugüne kadar partiye gönül veren ve partisi için çalışan insanları dahi küstürerek, ’Nasıl olsa ben Milletvekili seçilirim’ anlayışını Cumhuriyet Halk Partisinde yerleÅŸtirmiÅŸ, bizi muhtarlarımız ve halkımız karşısında ’oy’ isteyemez hale düşürmüştür.

Tüm bu gerçekler ışığında, 30 Mart 2014 seçimlerinde bize oylarıyla destek veren halkımız, parti örgütlerimiz ve Genel Merkezimizin affına sığınarak, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.

Bölge halkımıza hizmet etme aşkımız ve şevkimizde hiçbir azalma olmadan İl Genel Meclis Üyesi olarak çalışmalarımı sürdüreceğimi bildirir, saygılar sunarım.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo