Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, GENÇLİK MECLİSİ SEÇİMLERİNE KATILDI

BAŞKAN UYSAL, GENÇLİK MECLİSİ SEÇİMLERİNE KATILDI

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Ortaokulu’nda “Çocuk Meclisi” seçimlerine katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen  “Gençlik Meclisi” seçimlerine de katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği ile belediye sınırları içindeki resmi ve özel tüm okulları temsilen seçimle belirlenecek Çocuk ve Gençlik Meclisleri okul temsilcilerinin seçimlerine Cumhuriyet Ortaokulu’nun ardından Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nde devam edildi.

Başkan Uysal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hamza Eryiğit, daire müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı seçimler öncesi saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

KAZANAN SİZLERSİNİZ

Öğrenci temsilci adaylarının tek tek kürsüye çıkarak vaatlerini anlattığı konuşmalarının ardından sözlerine “Böylesine güzel genç bir nesil yetiştiren öğretmenlerimize şahsım, ilçem ve ülkem adına teşekkür ediyorum. “ diyerek başlayan Başkan Uysal, “Adaylarımız bazı sözler verdi. Onların verdikleri her söz, benim sözümdür. Arkadaşlarımızın hepsi kazanandır, bu seçimin kaybedeni yok.”dedi.

2 TEMSİLCİ SEÇİMLE BELİRLENDİ

Okul öğrencileri Ece Kunt, Eylül İslam, B. Ayberk Özen, Berat Uzun ve Gamze Okut’un yarıştığı seçimler sonucunda, Berat Uzun ve Gamze Okut,  Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi’nde Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesini temsil edecek öğrenciler oldu.

İLK TOPLANTI KASIM AYINDA YAPILACAK

Tüm okullarda yapılacak ve sonucunda ortaokullardan 1, liselerden 2 öğrenci temsilcisinin belirleneceği seçimlerin ardından Kasım ayı içinde yapılacak ilk toplantı ile yeni dönemin Çocuk ve Gençlik Meclisi Başkanları ve yöneticileri belirlenecek. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo