Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARAMA ÇALIŞMALARI YARIN DEVAM EDECEK !.

ARAMA ÇALIŞMALARI YARIN DEVAM EDECEK !.

Ereğli Limanında denize düşen gemi personelini arama çalışmalarında sonuç alınamadı.


EreÄŸli  Belediye Limanında kopan halatın çarpması sonucu denize düşen ve kaybolan 22 yaşındaki Azerbaycan uyruklu gemi mürettebatı Anar Orucov’un bulunması için balık adamlar denize daldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmada balık adamlar sonuç alamadı. 
 
EreÄŸli’de Belediye Limanından demirli olan ve kopan halatın çarpması sonucu denize düşen 22 yaşındaki Azerbaycan uyruklu gemi mürettebatı Anar Orucov’un bulunması için ilk yapılan çalışma baÅŸarısız oldu. Öğleden sonra Bartın Sahil Güvenlik Komutanlığı balık adamları arama çalışması için EreÄŸli’ye geldi.
UNZÄ°LE ANA isimli geminin römorkör ile çekilmesinin ardından hazırlıklarını tamamlayan balık adamlar denize girdi. Yaklaşık 2 saat süren arama sonrasında 22 yaşındaki Azerbaycan uyruklu gemi mürettebatı Anar Orucov’a ulaÅŸamadı. Balık adamlar arama çalışmasını hava muhalefeti nedeni ile bırakırken, arama çalışmalarının EreÄŸli Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı`na baÄŸlı ekipler de sahil ÅŸeridinde arama faaliyetine devam ettiÄŸi öğrenildi.
ARAMA ÇALIŞMALARI YARIN DEVAM EDECEK !.

Ereğli Limanında denize düşen gemi personelini arama çalışmalarında sonuç alınamadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
üzgün3
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Pele mortinyo

01 Aralık 2021 - 23:59

Hava ne kadar rüzgarlıda olsa Liman içinde arama kurtarma yapamamamız bu işlerde ne kadar tecrübesiz olduğumuzu gösteriyor ki karardeniz bölge komutanlığının dibi allah milletimize zeval vermesin allah yardımcımız olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo