Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

GAZETECÄ°LER BÄ°R ARAYA GELDÄ°

Kdz.EreÄŸli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluÅŸlarının temsilcileri ile çalışanlarını Mavi Organizasyon’da organize ettiÄŸi akÅŸam yemeÄŸinde ağırladı. Kdz.EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi ile ortaklaÅŸa düzenlenen yemekte dernek tarafından Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın yanı sıra meslek büyüklerine, derneÄŸin eski baÅŸkanlarına ve ulusal ajans muhabirlerine plaket takdimi yapıldı.

 

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da konuÅŸmasında basının demokrasinin vazgeçilmez en önemli kurumu olduÄŸunu söyleyerek, “sizler sayesinde toplum hakkında kurumlar hakkında, yöre hakkında bilgiler alıyoruz. Sizlerin görevinizi ne zor ÅŸartlarda yaptığınızı biliyoruz. Geceniz yok, gündüzünüz yok. Dün akÅŸam geç saatlerde aranızdan bir arkadaşım beni telefonla arıyor haber peÅŸinde. Ä°ÅŸte sizin için kar kış yok, yaÄŸmur yok, soÄŸuk yok. Gecenin herhangi bir vakti önemli bir haber aldığınız zaman haberin peÅŸinden koÅŸuyorsunuz. Gerçekten yaptığınız iÅŸ hem zor hem de o kadar da kutsal ve deÄŸerli. Bizler bunun bilinci içindeyiz. Bizler de basınımızın ilkeli, tarafsız, demokratik ÅŸartlarda çalışabilmesi için elimizden gelen desteÄŸi göstereceÄŸiz. Bizlerin üzerine düşen bir ÅŸey varsa bunu yapmaya hazırız.”diye konuÅŸtu.

“BU KADAR GÃœZEL BÄ°R FOTOÄžRAF GÖRMEDÄ°M”

Sözlerine “Kdz.EreÄŸli’nin böyle güzel bir fotoÄŸrafa ihtiyacı vardı” diyerek devam eden Uysal, “aylardır, belki de göreve geldiÄŸimizden beri bu kadar güzel bir fotoÄŸraf görmemiÅŸtim. TeÅŸekkür ederim. Bizler Kdz.EreÄŸli’de aynı idealler peÅŸinde, aynı güzel gelecek hayalleri içinde yaÅŸamak istiyoruz. Her ÅŸeyimiz ortak. O zaman hepimiz el ele, sırt sırta verip bu mücadeleyi birlikte yapmamız lazım.” dedi.

KonuÅŸmaların ardından plaket takdimine geçildi. Gecede eski dernek baÅŸkanları,  aralarında Radyomuz Müdürü Ä°lknur Turt Kanca’nında olduÄŸu meslek büyükleri ve ajans muhabirlerine plaket verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo