17 o C Kdz. Ereğli

CENAZELER EREĞLİ'DE

Depremde hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi defnedilmek üzere Ereğli`ye geldi

Gündem 1 yıl 7 ay 11 gün 9 saat 40 dakika önce 3048

Haberi Paylaşın

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden Ereğlili 6 vatandaşın cenazeleri ilçeye getirildi.


Kavaklık Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Emine Kurt’un kızı Sevda Selçuk , damadı Volkan Selçuk ve 3 torunu Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Süleymanlar Mahallesi Kandili Lojmanları sakinlerinden Erdemir’den emekli Mustafa Saim İnce ve Nigar İnce’nin kızları ve Mustafa İnce’nin kız kardeşi Buse İnce, Kahramanmaraş depreminde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Yaşanan felaket sonrasında yaşamını yitirenlerin cenazeleri, akşam saatlerinde ilçeye getirildi. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı morga alınan Sevda Selçuk, Volkan Selçuk, Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Buse İnce, 10 Şubat Cuma günü öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlanacaklar.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 30 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 12 saat 52 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 3 saat 48 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 8 saat 3 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 10 saat 29 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 5 saat 41 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 10 saat 51 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 3 saat 32 dakika önce TAKLA ATTI !