Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇEKİRGE SÜRÜSÜ GİBİLER! MOTOSİKLET İSTİLASINA TEPKİ!!!

ÇEKİRGE SÜRÜSÜ GİBİLER! MOTOSİKLET İSTİLASINA TEPKİ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay gördü, zabıtaya talimat verdi. Manzara karşısında çileden çıkan Atay, “yaya geçidini engelleyen motorları kaldırtın” dedi.     
Ä°lçede Müftü Mahallesi’nin Hamam Ãœstü ve Hamam Arası sokaklarının birleÅŸtiÄŸi Ali Molla Camisi mevkisinde, kaldırım ile araç yolu arasında bulan yaklaşık 20 metrelik kısım adeta ‘motoparka’ dönüştü. Alanda yürüyecek yer bulamayan yayalar ve engelli tekerlekli sandalyeleri ile geçiÅŸ yapamayan özel kiÅŸiler, hak etmedikleri anlar yaÅŸadı. Yan yana dizilen motosikletler arasından yanlamasına geçmek zorunda kalan vatandaÅŸlar, yaÅŸadıkları durum karşısında öfkelendi. Özel kiÅŸiler ile bebek arabası ile sokakta bulunanlar ise en çok zorlananlar oldu.
ATAY KALDIRTTI!
Öte yandan, görüntü alındığı sırada alanda bulunan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, özellikle yaya geçidi önüne park edilen motosikletleri gördüğünde, durumu görevli zabıta memuruna bildirdi. Talimat veren Atay, “bu nasıl olur. Orada yaya geçidinin kapatılmasına müsaade etmeyin. Motosiklet sahiplerine ulaşın ve oradan onları kaldırsınlar” dedi.
Birkaç dakika sonda ise araç sahiplerinden bir kaçı gelerek motosikletlerine binerek uzaklaştı.

 

ÇEKİRGE SÜRÜSÜ GİBİLER! MOTOSİKLET İSTİLASINA TEPKİ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Orhan ak

13 Ekim 2018 - 16:29

O bölgede 2 araçlık yer ayırırsanız motorlara sıkıntı kalmaz Avrupa sehrinin yoneticileri tabı 2 araçtan gelecek park ücretinden vazgecebilirseniz

Bilal Bilgin

13 Ekim 2018 - 09:27

Motosiklet veya bisiklet parkı varmı? Yada Avrupa’da gibi motorsiklet veya bisiklette ayrılan yol veya saygı var mı? Yaya geçidine park yapana kesin cezasını onun savunulacak bi tarafı yok.

Sercan Aygün

13 Ekim 2018 - 09:25

Halkında çileden çıktığı zamanlar var ama kimse duymuyor.

Yorum Yazın

Canlı Radyo