Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU’NA MECLİSTE ZİYARETÇİ AKINI

ÇATUROÄžLU’NA MECLÄ°STE ZÄ°YARETÇİ AKINI

TBMM’si baÅŸkanlık seçimleri için Ankara’da bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’na mecliste bulunan makam odasında adeta ziyaretçi akını yaÅŸanıyor.

Zonguldak Memur-Sen BaÅŸkanı Kamuran AÅŸkar ve Yönetim Kurulu ile 22. VE 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, BaÅŸbakanlık’ta görev yapan Zonguldaklı Ahmet Öztürk, Çaycuma Eski Belediye BaÅŸkanı Mithat GülÅŸen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından Ä°smet Alpsoylu, ÇaturoÄŸlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Ä°LK GRUP TOPLANTISINA KATILDI

TBMM’sinde ki çalışmalarına bugün AK Parti’nin 25. Dönem Ä°lk Grup toplantısına katılarak baÅŸlayan ÇaturoÄŸlu, burada BaÅŸbakan ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Ahmet DavutoÄŸlu’nun konuÅŸmasını dinledi.

 

ZİYARETÇİLERİNİ AYRI AYRI KABUL ETTİ.

 Toplantının ardından TBMM’si Meclis BaÅŸkanlık seçimini beklemek için makamına geçen ÇaturoÄŸlu’na burada Zonguldaklı hemÅŸerileri yalnız bırakmadı.

Ziyaretçilerini ayrı ayrı makamında kabul eden ÇaturoÄŸlu’na Memur-Sen yöneticileri makamına asmaları için tablo hediye ederken, ÇaturoÄŸlu ’da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teÅŸekkür eti.

 

ÇATUROÄžLU, “KORDÄ°NELÄ° ÇALIÅžACAÄžIZ”

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleÅŸen ziyaretlerde konuÅŸan ÇaturoÄŸlu, “Meclis’in 3. katında bulunan 74 numaralı odasında gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’a en iyi hizmeti verebilmek için yoÄŸun çaba sarf edeceklerini söyledi.

ÇaturoÄŸlu “Zonguldak’ı ortak akıl ile yöneteceÄŸiz. ValiliÄŸimiz, meclis üyelerimiz, meslek odalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle koordineli çalışarak hizmet üreteceÄŸiz. Bundan kimsenin kuÅŸkusu olmasın. Zonguldak’a büyük yatırımlar yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çaturoğlu ziyaretlerin ardından Meclis Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için genel kurul salonuna geçti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo