Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU’NA DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

ÇATUROÄžLU’NA DAVULLU ZURNALI KARÅžILAMA

Pazar günü Alaplı ve Ereğli İlçelerindeki tüm etkinliklere katılarak adeta iki ilçe arasında mekik dokuyan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, davul zurnalarla karşılandı, piknik yapan vatandaşlarla mangal yaptı, çocuklarla top oynayarak stres attı.

           

20’YÄ° AÅžKIN ETKÄ°NLÄ°ÄžE KATILDI

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını yoÄŸunlaÅŸtıran, 7’den 70’e herkesin elini sıkan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli ve Alaplı ilçelerinde gün boyunca 20’yi aÅŸkın, düğün, cenaze, spor müsabakası, Hıdırellez ÅŸenliÄŸi, mevlitlere katılarak temposu üst seviyeye çıkardı.

 

GÃœNE ESNAFLARLA KAHVALTI Ä°LE BAÅžLADI

Pazar günü mesaisine Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Odasının üyelere yönelik olarak düzenlediÄŸi kahvaltı ile baÅŸlayan ÇaturoÄŸlu ve beraberindeki partililer, ardından Alaplı Ä°lçesine baÄŸlı Gümeli Beldesinde, Belediye tarafından organize edileni Hıdırellez Åženliklerine katıldı, burada vatandaÅŸlarla bir araya geldi.

 

MANGAL YAPTI, TOP OYNADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile kalabalık partililerinde eşlik ettiği Çaturoğlu daha sonra Ereğli İlçesi Yaraşlı Yörük Köyüne geçerek, burada piknik yapan vatandaşlardan mangal yaktı, çocuklarla top oynadı.

Hıdırellez sebebiyle gerçekleÅŸen piknikte kısa da olsa stres atma imkanı yakalayan ÇaturoÄŸlu piknik yapan tüm vatandaÅŸların tek tek elini sıkarak, genel seçimler için destek istedi. Öte yandan EÅŸi Fatma ÇaturoÄŸlu’nun da beraberindeki Kadın Kolları ile YaraÅŸlı Yörük Köyüne gelerek eÅŸi Faruk ÇaturoÄŸlu’na destek verdiÄŸi görüldü.

 

TOYFANLI’DA DAVUL ZURNALI KARÅžILAMA

Buradan partililer ile birlikte Ä°lçeye baÄŸlı Toyfanlı Köyüne geçen ÇaturoÄŸlu, Köy Muhtarı ve köylüler tarafından davul ve zurnalarla karşılandı, köçek ve davulcuya para taktı, vatandaÅŸlarla ile bir araya gelerek,  tek tek selamlaÅŸtı ve AK Parti’nin iktidarın devamı için rey istedi.

 

2023 HEDEFLERÄ°NDEN BAHSETTÄ°.

Gün boyunca Alaplı- EreÄŸli arasında adeta mekik dokuyan sayısız düğün- ÅŸenlik davete katılan ÇaturoÄŸlu bir araya geldiÄŸi vatandaÅŸlardan istikrar için rey isteyerek, “Ãœlkemizde 13 yıllık istikrarın devam etmesi için sizlerden destek bekliyoruz. Biz gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bizi bu göreve layık görenleri utandırmamak, memleketimizin 2023, 2053 hedeflerine ulaÅŸması için çalışıyoruz. Gelin istikrara, büyük hedeflere evet deyin… Biz sizlerin ayağına kadar gelip, destek istiyoruz. Seçildikten sonra da gelip, buralarda sizlerle her zaman bir arada olacağız.” Ä°fadelerini kullandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo