Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU’NDAN 10 OCAK MESAJI

ÇATUROÄžLU’NDAN 10 OCAK MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Ã‡aturoÄŸlu, yayınladığı mesajında “Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliÅŸtiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır. GeçmiÅŸten günümüze önemli bir geliÅŸme gösteren, yazılı, görsel ve sanal basınımız, demokrasinin güçlenmesine ve açık toplum hedefine ulaşılmasına deÄŸerli katkılar saÄŸladığını belirtti. 

İletişim teknolojilerindeki yeniliklerle birlikte, insanlar tüm dünyadaki gelişmelere daha duyarlı ve haberlere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Basın mensuplarımızın sorumluluğunun her geçen gün arttığını ifade eden Çaturoğlu, basın mensuplarımız, sahip oldukları bu sorumluluk ile insan hakları, özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir.

Bu düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo