Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DEN 10 OCAK ETKİNLİĞİ

ERDEMÄ°R’DEN 10 OCAK ETKÄ°NLİĞİ

NTV, Cine5, FlaÅŸ ve Shov TV’lerinin kurucusu gazeteci Nuri ÇolakoÄŸlu, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Kurumsal Ä°letiÅŸim Müdürlüğü’nün davetlisi olarak geldiÄŸi Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, burada görevli gazetecilerle söyleÅŸide bulundu.


Ä°lçede, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Erdemir Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Erdemir ve EreÄŸli’nin geliÅŸimini anlatıcı ’Çelikten Gelecek 50 yıl’ adıyla hazırlanan kısa film izletildi. Ardından sahneye çıkan gazeteci ve televizyoncu ÇolakoÄŸlu, Türkiye’de gazetecilik ve basın tarihi konularında konuÅŸtu. 73 yaşındaki ÇolakoÄŸlu, kariyerinden bahsetti, çeÅŸitli anekdotlar anlattı.
SöyleÅŸinin son bölümünde gazetecilerin soru ve sorunlarını da dinleyen deneyimli televizyoncu, yaklaşık 40 gazete bulunan EreÄŸli’de, basın kuruluÅŸlarının birleÅŸerek ’daha gülcü olabilecekleri’ önerisinde bulundu.
Etkinlikte ayrıca, 1700’lerden günümüze dünya basın tarihinde ülkemizde yayınlanmış gazeteler sergilendi. DiÄŸer yandan, söyleÅŸi sırasında bir gazetecinin uyuklaması, meslektaÅŸları içinde gülüşmelere neden oldu.

Erdemir Sivil Toplum KuruluÅŸları ve Kamu Kurumları Müdürü GülÅŸin Yöney, Kurumsal Ä°letiÅŸim Müdürü (İç Ä°letiÅŸim) Harun Özdemir, Basın Yöneticisi Cevat Bozkurt ve Kurumsal Ä°letiÅŸim Müdürlüğü çalışanı Haydar Özsu’nun da takip ettiÄŸi etkinliÄŸe Zonguldak, EreÄŸli, Kozlu ve Alaplı’dan yerel muhabir, ajans muhabiri, köşe yazarı ile televizyon-gazete-radyo sahipleri katıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo