Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaresiz babanın, hasta çocuğu için feryadı!

Çaresiz babanın, hasta çocuğu için feryadı!

Hasta çocuğu için sosyal yardım aldığını, kendisinin de çalıştığını ancak bu gelirin aylık ilaç maliyetini karşılamadığını söyledi. Çocuğunun tedavisi için gerekirse böbreğini satacağını öne süren baba...


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kastamonu’dan getirdiği sarımsakları satarak ailesinin geçimini hasta çocuğunun ise tedavi masraflarını karşılamaya çalışan seyyar satıcı, hayırseverlerden yardım beklediğini bildirdi.
Kastamonu’nun Araç ilçesi Yeşilova Köyü’nde yaşayan, eşi ve iki çocuğu ile birlikte Ereğli’de seyyar satıcılık yapmak için gelen 30 yaşındaki Uğur Eğmez, gazetecilere açıklamasında, hasta çocuğu için sosyal yardım aldığını, kendisinin de çalıştığını ancak bu gelirin aylık ilaç maliyetini karşılamadığını söyledi. Çocuğunun tedavisi için gerekirse böbreğini satacağını öne süren baba Eymez, şöyle dedi:
Bir iğne 750 Euro; 10 yaşına kadar olması gerekiyor!
“Biri beş, diğeri 4 yaşında iki çocuğum var. 5 Yaşındaki oğlum Muhammet Baki’ye henüz 2 aylıkken kemik erimesi teşhisi koyuldu. O günden beri bu hastalıkla boğuşuyoruz. Maddi durumumuz iyi değil. Çocuğumun tedavisi için devlet kurumlarından aldığım belli miktarda aylık var. Ben de şu an Ereğli’de Kastamonu’dan getirdiğim sarımsakları seyyar olarak satarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum.
Oğlum Muhammet Baki’nin ilaç tedavisinin 10 yaşına kadar devam etmesi gerekiyor. Oğlumun tedavisi için kullanılan bir iğne 750 Euro, ilaçların maliyeti ayda 6 bin 300 Euro tutuyor. Bu yükü kaldıracak gücümüz yok, büyüklerimiz bize yardım eli uzatmasını bekliyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo